TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Blondinbella: "Jag vill inte vara en mamma som mejlar redan från BB!"

10 mar, 2015 
AvCharles Thulin
Snart blir Blondinbella mamma igen. Men hon tänker ta det lugnt med jobbet i början. "Det finns mammor som börjar mejla redan i förlossningsrummet, en sådan mamma vill inte jag vara."
Annons

Det var i höstas som glädjebomben släpptes. Bloggerskan Isabella Löwengrip, 24, mer känd som “Blondinbella”, väntar sitt andra barn med maken Odd Spångberg, 26. I skrivande stund är det inte många veckor kvar tills deras son Gillis, 1, blir storebror.

– Om en månad kommer vår flicka. Vi har kommit överens om ett namn men vi hemlighåller det tills det är dags. Namnet börjar på S, säger Blondinbella till Hänt Extra.

Hon och maken Odd har kommit överens om ett hemligt namn på S. Foto: IBL
Hon och maken Odd har kommit överens om ett hemligt namn på S. Foto: IBL

Blondinbella har utöver bloggen gjort sig känd som en hårt arbetande ung entreprenör men när barn nummer två anländer tänker hon ta lite mammaledigt.

– Jag kommer inte vara ledig ett helt år men jag tror ändå det är viktigt att ta det lugnt några månader efter att barnet kommit. Det finns mammor som börjar mejla redan i förlossningsrummet, en sådan mamma vill inte jag vara, säger Blondinbella till Hänt Extra.

Annons

Blondinbella har länge drömt om att få en flicka och lillasyster till Gillis och lär vara överlycklig att det snart är dags. I höstas uttryckte hon sig något kontroversiellt angående barnets kön.

– Jag kan förstå att det låter helt sjukt och elakt, men när man är gravid och hormonell så är det så himla lätt att visualisera sig ett barn och ofta har det barnet ett kön. Blir det inte som man tänkt sig så blir det som en slags sorg trots att det här barnet inte fanns, skrev hon på sin blogg tidigare.

Paret har nog planerat det mesta in i minsta detalj för dotterns ankomst. Säkerligen är nog barnrummet redan inrett och kläderna köpta.

Andra gillar:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons