Hollywoodfrun Agnes-Nicole Winter: "Jag dejtar flera män samtidigt"

Agnes-Nicole Winter gör comeback i årets upplaga av "Svenska Hollywoodfruar". Nytt för denna säsong är att hon är en frånskild kvinna på jakt efter kärleken.

För oss tittare är Agnes-Nicole Winter, 58, mest känd för sin medverkan i “Svenska Hollywoodfruar”, i vilken hon deltog i  fyra år på raken. Men efter säsongen 2012 har Agnes-Nicole lyst med sin frånvaro – nu, efter en lång och jobbig skilsmässa, gör hon nu comeback i tv-serien.

När Hänt träffar henne i Stockholm, där hon befinner sig för att möta svensk press, berättar hon om känslorna över att den infekterade skilsmässan äntligen gått i hamn.

– Jag känner mig fri. Det är skönt, säger Agnes-Nicole om skilsmässan som tagit fyra år och 36 rättegångar.

Svenska Hollywoodfruar våren 2015

Agnes-Nicole Winter är just nu aktuell i “Svenska Hollywoodfruar”. Foto: Susanne Kindt.

Skilsmässoprocessen, hennes fjärde, har varit en jobbig tid. Trots detta har hon inte stängt dörren för ett femte äktenskap utan tvärtom så välkomnar hon kärleken och är mer än villig att ge äktenskapet ytterligare en chans.

– Jag dejtar flera, erkänner hon.

Den man hon talar varmast om är mångmiljonären sir Ivan Wilzig som är en känd figur inom Los Angeles nöjesliv.

– Vi har känt varandra i många år och han medverkade även i min film “Gold & Beautiful” för åtta år sedan.

LÄS MER: Nya Hollywoodfrun Caroline Grane: ”Min man var otrogen mot mig”

Efter skilsmässan bor Agnes-Nicole Winter ensam i den lyxiga delen av Hollywood, Beverly Hills – bara ett stenkast från Hugh Hefner, 89, och hans berömda Playboy Mansion.

– Hugh Hefner är en god vän till mig. Vi har känt varandra i säkert 18 år nu, säger Hollywoodfrun.

Under en period var Agnes-Nicole en flitig gäst på residenset. I dag har 4-5 gånger i veckan blivit en påhälsning i månaden.

LÄS MERÅsa Vesterlund skiljer sig: ”Det är klart att det har varit jobbigt”

– Det är verkligen häftigt att vara där. På söndagarna är det alltid kändistätt, men jag har tröttnat på att vara där jämt. Och sen har han ju blivit äldre med åren.

Inbjudningarna till Playboy-kungens omtalade fester är det Hefners personal som sköter. Och dessa är det inte alla som får ta del av.

Svenska Hollywoodfruar våren 2015

Årets konstellation av Hollywoodfruar består av Maria Montazami, Gunilla Persson, Agnes-Nicole Winter, Åsa Vesterlund, Caroline Grane. Foto: Susanne Kindt/TV3

– De har alla möjliga inbjudningslistor där de placerar kändisarna i olika kategorier, bunny-fester, VIP, kändisfester, middagar och alla möjliga tillställningar. Men jag har all access, avslöjar Agnes-Nicole.

LÄS MERPorrbråk skakar Hollywoodfruarna – Gunilla Persson fick psykbryt på Åsa Vesterlund

Trots detta tror hon inte att hon kommer finna den stora kärleken där. Däremot ser hon fram emot en utgång med kollegan Åsa Vesterlund, 40, som nyligen skilt sig från maken Darrin Frye. Av fruarna är Åsa den som står henne närmast.

– Vi har sagt att vi ska gå ut och festa när jag är tillbaka hemma i Hollywood. Det kanske blir en tur till Hugh Hefners mansion tillsammans med Åsa. Man vet aldrig, avslutar Agnes-Nicole och skrattar.

Andra läser:

11 Instagrambilder med Laila Bagge vi aldrig glömmer

Livet vände när Jimmy fick sin diagnos: “ADHD är en tillgång”

Nu har Anton Ewald fått sin dom efter knarkbrottet

SENASTE NYTT!