LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Perrelli om bröllopet: "Jag är ju inte 25 så jag vet hur jag vill ha det"

18 apr, 2015 
AvOla Brising
De gifter sig i Frankrike. Charlotte Perrelli vet exakt hur bröllopet ska se ut och hoppas hinna få ytterligare ett barn efter att hon har blivit en äkta maka.
Annons

I sommar har Charlotte Perrelli, 40, ett fullspäckat schema. Dels ska hon ut på turné med Diggiloo. Dessutom ska hon gifta sig med Anders Jensen, 37.

– Vi har bestämt datum och plats, men kommer inte att gå ut med det förrän inbjudningarna skickats ut, berättar Charlotte för tidningen Hänt i Veckan.

Däremot har hon avslöjat så mycket som att bröllopet kommer att hålla på i tre dagar, ska stå i Frankrike och att de kommer att bjuda in över 100 gäster. Men faktum är att sångerskan tvingades byta helg för bröllopet på grund av att hon sedan länge är uppbokad för Diggiloo-turnén.

– Hur jag än försökte så gick det ju inte att boka om turnén så vi fick helt enkelt flytta bröllopet till en annan helg, säger Charlotte till Expressen.

377-005079.jpg
Diggiloo-turnén styr när Charlotte Perrelli gifter sig med Anders. Foto: IBL

Nu berättar sångerskan att hon tagit hjälp av en professionell bröllopsplanerare för att allt ska klaffa:

Annons

– Jag och Anders ger direktiv och hon utför det vi säger ska göras. Det är allt från vilka blommor vi ska ha, till tält, menyer och transporter. Jag är ju inte 25 så jag har väldigt klart för mig hur jag vill att det ska se ut, säger hon till Hänt i Veckan.

Efter att de gift sig gäller det för de blivande äkta makarna att bestämma sig för om de vill ha fler barn eller inte. Tillsammans har de redan sonen Adrian, 21 månader. Charlotte funderar:

– Det är inte fullkomlig panik än, men vi har inte så många år att spela på. Och jag har två nya projekt i höst och i vår. Så ska vi ha ett barn till blir det tidigast nästa år.

377-010973.jpg
Charlotte och Anders med sonen Adrian, 21 månader, samt resten av familjen, Charlotte söner Angelo, 11, och Alessio, 9, samt Anders dotter Izabella, 7. Foto: IBL

Trots att Diggiloo-turnén under sommaren styr så mycket i Charlotte Perrellis liv så ser hon fram emot den:

Annons

– Det känns roligare än någonsin fast att det är femte gången jag är med. Kanske därför att jag hade ett uppehåll förra året. Sen är det många nya grepp. Jag tror det blir en riktigt bra turné.

Sångerskan förklarar:

– Vi ska försöka öppna sinnena på folk. Det blir mer visuellt, bland annat ett nummer med hela 12 klädbyten. Fullkomligt magiskt. På tre sekunder har man bytt kläder. Det kommer verkligen bli annorlunda, säger hon.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons