LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Då gifter sig Charlotte Perrelli och Anders Jensen: "Det blir ett tredagarsbröllop"

03 jan, 2015 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Det blir ett tredagarsbröllop för Charlotte Perrelli och Anders Jensen med över 100 gäster. Vi vet även när det kommer att äga rum...
Annons

Sedan Charlotte Perrelli, 40, i oktober blev överraskad med både ett storslaget 40-årskalas och ett romantiskt frieri har hon och fästmannen Anders Jensen, 37, varit fullt upptagna med att planera vigseln. För strax därefter började artisten leta inspiration på olika forum, något hon delade med sig av på bloggen.

“Vi spånar och tänker så det knakar just nu. Var ska vi gifta oss? I Sverige eller någon annanstans? Hur vill vi ha det? Hur ska vi se ut? Hur många blir vi? Vilken klänning? Stil? Hur gör vi med vigselringen? Utomhus eller kyrka? Hur ska skorna se ut?”

Nästa höst blir Charlotte Perrelli och Anders Jensen äkta makar. Foto: IBL
Nästa höst blir Charlotte Perrelli och Anders Jensen äkta makar. Foto: IBL

Nu kan Hänt i Veckan avslöja nya uppgifter om ceremonin.

– Vi har skjutit lite på datumet. Bröllopet blir efter min medverkan i Diggiloo i sommar, så efter den 15 augusti. Det är mycket att planera men vi är på det klara med hur det kommer att bli, berättar Charlotte på galapremiären av filmen “Micke & Veronica”.

Annons

Tidigare spånade artisten om hon och Anders, som har gemensamma sonen Adrian, 18 månader, skulle slå till med barfotavigsel. Men det viftar hon bort direkt och bjuder på fler uppgifter.

– Det blir ett tredagarsbröllop och vi kommer vara fler än 100 gäster.

Mer kändismaterial: 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons