LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hollywoodfrun Åsa Vesterlunds tunga besked: "Cancern är tillbaka"

21 apr, 2015 
AvElisabeth Andersson
Åsa Vesterlund har genomgått flera operationer på grund av hudcancer, och trodde att hon äntligen hade vunnit över sjukdomen.
Annons

Åsa Vesterlund, 39, hade blivit friskförklarad, men för bara några veckor sedan fick hon ett riktigt tungt besked: Hennes hudcancer är tillbaka.

– Jag upptäckte två märken, ett i ansiktet och ett på benet, som såg märkliga ut. Då gick jag till min läkare som konstaterade att det var melanom, berättar hon för Aftonbladet.

Åsa har kämpat mot cancern sedan 2010. Foto: All Over Press
Åsa har kämpat mot cancern sedan 2010. Foto: All Over Press

Hollywoodfrun diagnosticerades med hudcancer 2010, och sedan dess har hon opererats flera gånger. I “Svenska Hollywoodfruar” berättar hon om sjukdomen och säger att det ser ut som att hon besegrat sjukdomen. Men så var det alltså inte.

Nu hoppas hon att den frysbehandling hon genomgått, i kombination med en kräm med cellgifter som hon använder, ska vara tillräckligt för att slippa en ny operation. Hon säger också att hon inte är så orolig för sin egen del, utan att hon främst oroar sig för de som inte går och kollar upp sina födelsemärken.

– Om man går med hudcancer obehandlat länge är det dödligt. Många tänker inte på det.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons