TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Därför slutar Camilla Läckberg med Instagram: "Vad är det för jävla beteende?"

02 mar, 2015 
AvLina Tidén Sundin
Camilla Läckberg har ledsnat på näthatet och pausar sitt Instagramkonto. Hon stöttas av exet Martin Melin.
Annons

Camilla Läckberg, 40, och pojkvännen Simon Sköld, 28, brukar öppet visa sin kärlek på Instagram, men nu är det slut på det. Efter alla hårda kommentarer som paret stött på pausar hon nu kontot.

“Så sjukt less på att alla ska ha åsikter om hur mycket, om vad, och om vem jag instagrammar. Så tar en paus från Instagram nu så kan ni följa konton med bilder av solrosor och regnbågar i stället. Have fun! Bye bye!”

Camilla knäcktes av näthatet. Foto: IBL
Camilla knäcktes av näthatet. Foto: IBL

Bland hennes drygt 60 000 följare har hon många trogna supportrar som visar sitt stöd bland kommentarerna:

“Det är din Instagram och du har all rätt i världen att skriva precis vad du vill, strunta i alla elaka och avundsjuka människor och snälla fortsätt att lägga upp dina trevliga inlägg.”

Exet Martin Melin ger Camilla sitt fulla stöd. Foto: IBL
Exet Martin Melin ger Camilla sitt fulla stöd. Foto: IBL

Även exmaken Martin Melin, 48, har ryckt ut till hennes försvar. På sitt konto lade han nyligen upp en bild av Camilla och deras gemensamma son Charlie, 5, med uppmaning till folk att tänka efter.

“Tänk er själva att lägga upp en bild ni tycker är fin, skriva en text som innehåller känslor och så få spottat i ansiktet att det är FEL. Vad är det för jävla beteende, på ren svenska!?”

Missa för allt i världen inte detta:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons