Blondinbella sextrakasserad på öppen gata: "Han ställde sig mot mig med ett jättestånd och log"

Blondinbella sextrakasserad på öppen gata: "Han ställde sig mot mig med ett jättestånd och log"

Blondinbella ammade dottern Sally utomhus på ett café. Det slutade på ett minst sagt obehagligt sätt.

Blondinbella, 24, eller Isabella Löwengrip som hon egentligen heter, råkade ut för en minst sagt obehaglig händelse härom dagen. När hon skulle amma nyfödda dottern Sally på ett café utomhus såg hon plötsligt hur en man tittade på henne från en parkerad bil på gatan.

bloggen skriver hon om vad som hände sedan:

“Idag så ammade jag ute på ett café. Sheila och jag var de enda som satt på serveringen och framför oss satt en man i en bil parkerad. Han kikade mot ett annat håll så jag tog upp Sally och gav henne mat. Det tog dock ett tag att få grepp så lite nip slip blev det nog. Hur som helst så ser jag efter ett tag att mannen tittar mot oss igenom ena spegeln och när han kliver ut så ställer han sig mot mig på trottoaren med ett jättestånd genom sina mjukisbyxor och ler.”

Blondinbella är äcklad och upprörd. Foto: TT

Blondinbella är äcklad och upprörd. Foto: TT

Händelsen gjorde Blondinbella mycket upprörd och hon ifrågasätter starkt om hon ska behöva vara rädd för att amma ute bland folk framöver.

“Först blev jag arg men så tänkte jag att de är bättre att låtsas som om han är luft tills han går. Efteråt blev jag irriterad. Inget får förstöra min vilja att amma ute bland folk. Speciellt inte en sådan här händelse! Usch.”

Det är inte första gången Blondinbella blir utsatt för sexuella brott. Under en resa till italienska Rimini sommaren 2008 blev hon antastad av en man som tryckte upp två fingrar i Isabellas underliv.

– Det är det värsta jag har varit med om. Jag har gråtit konstant i två dagar. Men nu känner jag mig mest arg, sa hon till Expressen i samband med händelsen.

Andra gillar:

12 citat av Blondinbella vi bara vill glömma

18 gånger vi insåg att Chris Hemsworth är skapad som en gud

Hollywoodstjärnan drabbad av skräcksjukdomen: “Hon fick diagnosen i ett sent skede”

FRÅN FÖRSTASIDAN