TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lotta Engberg slängde ut maken efter snedstegen: "Hon är urförbannad"

28 jun, 2015 
AvOla Brising
Lotta Engberg och Patrik Ehlersson ska skilja sig. Först viskades det om att Lotta hade träffat en annan. Men det var i själva verket Patrik som gjort äktenskapliga snedsteg.
Annons

Lotta Engberg, 51, berättade i början av maj i Expressen att hon och maken Patrik Ehlersson, 50, gick skilda vägar:

– Jag och Patrik ska skiljas. Det har varit fantastiska år, men vårt förhållande har utvecklats till en djup vänskap. En vänskap vi är väldigt rädda om.

Patrik Ehlersson och Lotta Engberg går skilda vägar efter 20 år som gifta. Foto: IBL
Patrik Ehlersson och Lotta Engberg går skilda vägar efter 20 år som gifta. Foto: IBL

 

Tidningen Hänt i Veckan berättade först att en orsak till att de skulle skilja sig var att Lotta har träffat en ny man. Den 21 maj beviljades makarnas ansökan om äktenskapskillnad av Alingsås tingsrätt. Men nu visar det sig att den huvudsakliga orsaken till att paret bröt upp efter 20 år inte alls är att Lotta blivit kär i någon annan. Tvärtom kommer sig skilsmässan av att Patrik i januari tog diverse snedsteg av olika karaktär – något Hänt i Veckan skriver om i veckans nummer.

Annons

– Lotta slängde ut honom och han flyttade till en liten lägenhet i Göteborg, berättar en källa till tidningen.

Det var inte Lotta Engberg som hade träffat en annan, utan Patrik. Foto: IBL
Det var inte Lotta Engberg som hade träffat en annan, utan Patrik. Foto: IBL

Lotta vill sälja huset i Allingsås och har själv varit på flera visningar, men vill inte ha för mycket uppmärksamhet kring det. Därför har hon bestämt sig för att vänta med att sälja till efter sommaren då “Allsång på Liseberg” slutat sändas i TV4. Och orsaken till skilsmässan är inte alls som man trott. Uppgiftslämnaren fortsätter:

– De skilde sig inte alls i all vänskap utan har kommit rejält på kant med varandra. Det är en jobbig skilsmässa. Patrik är helt borta ur Lottas liv och sköter inte hennes affärer längre. Hon är urförbannad eftersom hon känner att hon ställt upp för honom i alla år, fortsätter samma källa.

Skärmavbild 2015-06-22 kl. 11.50.43

Nya numret av Hänt i Veckan finns just nu i butik.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons