TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Sanningen bakom Lotta Engbergs plötsliga skilsmässa: "Hon har träffat en annan"

18 maj, 2015 
AvOla Brising
Lotta Engberg och Patrik Ehlersson går skilda vägar efter mer än 20 år tillsammans. Lotta har träffat en annan.
Annons

Sångerskan Lotta Engberg, 51, träffade sin make och manager Patrik Ehlersson , 50, för mer än 20 år sedan och deras förhållande har varit oerhört stabilt. I höstas berättade hon i Expressen:

– Vi är som yin och yang. Vi kompletterar varandra. Patrik är lugnet själv medan det för mig alltid ska gå fort.

Samtidigt avslöjade Lotta Engberg skämtsamt något som fick många att börja fundera. Nämligen att det inte fanns någon egentlig passion i deras förhållande:

– Jag är inte kär, men jag älskar honom fruktansvärt mycket. Han är ett år yngre och min toyboy.

Lotta Engberg har träffat en annan. Foto: IBL
Lotta Engberg har träffat en annan. Foto: IBL

Och nu verkar det som om sångerskan har funnit passionen någon annanstans. För en initierad källa på TV4 berättar för Hänt att hon och Patrik kommer att skilja sig:

Annons

– Lotta har träffat en annan man. Hon och Patrik är överens om att gå skilda vägar. Enda orsaken till att de inte har gått ut med det ännu är att de hade tänkt släppa nyheten lagom till premiären av “Lotta på Liseberg” i juni för att få högre tittarsiffror.

När vi pratar med Lotta Engberg och frågar om det stämmer att hon ska skilja sig är det därför inte så konstigt att hon vägrar bekräfta nyheten.

– Jag sitter och blir sminkad just nu och jag har faktiskt inga kommentarer, är allt sångerskan säger.

Dementerar det gör hon däremot inte. Vem den nye mannen i hennes liv är är fortfarande okänt. Men vem vet? Kanske har Lotta Engberg hittat en riktig toyboy den här gången.

Hur som helst mår nog sångerskan bra av att hänge sig åt kärleken. För tidigare har hon berättat:

– Jag har i hela mitt liv gjort saker för andra och åsidosatt mig själv. Och så har jag själv tagit stryk.

Andra läser:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons