bonde söker fru

Därför saknas Filip Nilsson i Bonde söker fru – brevskrivarens känga

Filip Nilsson

Under torsdagen fick tittarna följa med hem till bönder som medverkat i tidigare säsonger av Bonde söker fru.
Alla bönder från fjolårets säsong var med – förutom Filip Nilsson.
Därför saknades han.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jon-Krista tackar för sig
0:30

Efter reklamen: Jon-Krista tackar för sig

(0:30)

Slå på ljud

Bonde söker fru-säsongen är slut för i år. Men de tittare som inte kan få nog av bönder som söker efter den stora kärleken fick sig en glad överraskning när det under torsdagen visades ett bonus-avsnitt.

I avsnittet fick tittaren följa med programledaren Carolin Björnerhag när hon reste runt till bönder som varit med i tidigare säsonger.

Bland andra får tittaren se Mikael ”Backis” Backstulid och hans kärlek Evelina som fann varandra i fjolåret säsong. Sanningen är den att alla bönder som medverkade i förra årets säsong var med – förutom en.

Det var nämligen mjölkbonden Filip Nilsson som lyste med sin frånvaro – och i samband med detta så slänger Lina Larsson som blev vald under slutvalet en riktig känga till Filip.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Därför syns inte Filip Nilsson i Bonde söker fru – vad hände sen?

Filips tid efter slutvalet blev aningen speciell – under det sista valet som stod mellan Lina Larsson och Ellinor Eke-Göransson valde han till sist Lina.

De dejtade några veckor innan uppbrottet var ett faktum – då blev istället Filip och Ellinor ett par. Paret kilade stadigt i ett år innan även den relationen gick i kras.

I dagsläget är det oklart om han har träffat någon ny – han ville åtminstone inte dela med sig av något till tv-tittarna för han tackade nej till att medverka i programmet som visades under torsdagen.

– Jag tror att han helt enkelt avböjde att vara med. Och vi visste ju att han inte var ihop med någon av de tjejerna som var på gården. Så jag tror han avböjde, jag tror han fick frågan för alla fick frågan men han ville helt enkelt inte vara med och då låg inte vi på och frågade mer om det, berättar Carolin som programledde programmet för Hänt.

Brevskrivaren Linas känga till Filip – efter situationen

Brevskrivaren Lina som Filip tillslut valde hade däremot ingen aning om att avsnittet ens skulle sändas.

Jag hade ingen aning om att det skulle sändas, har inte fått frågan eller haft kontakt med dem” skriver Lina i ett meddelande till Hänt.

Samtidigt så förstår hon varför han har valt att tacka nej efter situationen som hände efter slutvalet – exakt vad det var som hände vet vi dock inte.

Om jag hade fått frågan hade jag inte haft några problem med att vara med. Hade jag varit i hans skor hade jag svettats lite och inte heller velat medverka eller lyfta detta för jag vet ju sanningen och det är få som gör om vad som egentligen hände

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN