ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Linda Lindorff ersätts i Bonde söker fru – egna orden om beslutet

20 dec, 2022 
Linda Lindorff
Linda Lindorff har programlett Bonde söker fru sedan starten 2006.
Men nu ersätts hon av en annan TV4-profil.
Nu berättar hon själv om anledningen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Matthew Haggerty- Redflags Brand logo
 Matthew Haggerty- Redflags

Bonde söker fru 2022 har nu nått sitt slut för denna säsong.

Men för de tittare som inte kan få nog av kärlek som sprudlar på gårdarna runt om i landet sänds ett extra avsnitt där vi får följa bönder som medverkat tidigare år på deras kärleksresor.

En liten detalj hörde däremot inte till vanligheterna – programledaren Linda Lindorff, 50, syntes nämligen inte i programmet. Istället var det TV4-profilen Carolin Björnerhag som styrde skutan genom avsnittet.

Carolin Björnerhag och Madeleine Martin.

Därför saknas Linda Lindorff i Bonde söker fru – vad hände sen?

Att det är någon annan som programleder Bonde söker fru än självaste Linda Lindorff är något nytt.

Annons

I ett privat meddelande till Hänt berättar Linda om anledningen bakom frånvaron – hon spelade nämligen in ett nytt dejtingprogram som krockade med inspelningen.

I övrigt så var anledningen att TV4 ville att jag skulle göra nya programmet My mom your dad och då krockade det precis med sista avsnittet. Både TV4 och Fremantle kämpade verkligen för att försöka få till så att jag kunde spela in både och men det gick inte. Det var fysiskt omöjligt - de hade behövt klona mig. My mom your dad är ju en storsatsning och de ville att jag gjorde den och de försökte verkligen lösa så att jag skulle kunna göra allt men det gick inte. Nästa år hinner vi nog lösa det i tid och planera annorlunda. Hos mig är bonden lika högt prioriterad som alltid” förklarade Linda för Hänt.

Carolin berättar för Hänt att hon blev så glad att hon skrev rakt ut när hon fick frågan av TV4.

– Det är så roligt, jag fick reda på det här i somras och jag blev så glad att jag skrek rakt ut. Det blev en schemakrock för Linda Lindorff för hon gör ju så många program så det var flera saker som behövdes spelas in samtidigt. Det gick liksom inte rent logistiskt så då ringde TV4 och frågade om jag kunde tänka mig att göra det här, berättar Caroline för Hänt.

Annons

Linda Lindorff om det nya dejtingprogrammet

Det nya dejtingprogrammet My mom your dad är en storsatsning som ursprungligen kommer från USA där deltagarna är singlar mellan 40 och 50 år.

Singlarna flyttar in i ett lyxhus under 17 dagar och under tiden i huset så övervakar deras vuxna barn vad som sker och kan även ha ett finger med i spelet. Att de övervakas är däremot något de får vetskap om först när de kommer ut från huset.

– Men de kommer inte se guppande täcken och skit. Det här är dejting. Vill man hålla handen och pussas, absolut. Men alkohol och fulla föräldrar som hånglar loss i poolen – det är inte så, säger Linda Lindorff till Aftonbladet.

FOTO: TV4

Annons