Bonde-Ellinors ånger efter uppbrottet från ex-pojkvännen Filip: ”Naiv”

ELLINOR EKE GÖRANSSON

Ellinor Eke Göransson fann kärleken i Filip Nilsson när de deltog i programmet Bonde söker fru 2021.
Nu berättar hon om saknaden efter uppbrottet.
– Det har varit ett överväldigande år, säger Ellinor.
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"
0:53

Efter reklamen: Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"

(0:53)

Slå på ljud

Ellinor Eke-Göransson, 28, fann kärleken i mjölkbonden Filip Nilsson, 28 när hon deltog i det folkkära programmet Bonde söker fru år 2021 till. Men kärleken varade inte länge. Efter ett år tillsammans gick de skilda vägar.

”Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana. Jag kommer aldrig ångra att jag vågade ge hela mitt hjärta till något jag trodde skulle vara för alltid”, skrev Ellinor på Instagram, när hon berättade om uppbrottet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hittade tillbaka till varandra

Trots den starka kärleken mellan Ellinor och Filip valde han faktiskt en annan tjej under slutvalet i Bonde söker fru, nämligen Lina Larsson, 28. De dejtade ett tag men kärleken tog slut efter några veckor.

Efter Lina och Filips uppbrott kontaktade Filip Ellinor igen. Till många tittares glädje så tackade Ellinor ja till förslaget om att försöka igen. Men tidigare i år kom det att visa sig att kärleken inte skulle hålla för evigt. Det blev ett abrupt slut som lämnade djupa spår.

”Jag vet att jag kommer hitta tillbaka till mitt starka jag igen, men i framtiden vara mer rädd om mitt hjärta och framför allt kommer jag aldrig glömma vad jag är värd”, skrev Ellinor då på sin Instagram.

Bonde-Ellinors ärliga ord om uppbrottet: ”Jättetufft”

Ellinor har på sitt Instagram-konto vid flera tillfällen berättat om uppbrottet med mjölkbonden. Hon ångrar inte att hon deltog i programmet trots det dramatiska uppbrottet med Filip. Detta är något som Ellinor nu berättar i en frågestund på Instagram.

– Jag har försökt att poängtera att jag mår både bra och dåligt och det är ofta det bra som syns här. Men självklart så är det jättetufft också, men upp och ner, säger Ellinor i videoklippet.

I frågestunden på Instagram ställde en av följarna frågan om det fanns något annorlunda hon kunde ha gjort i programmet Bonde söker fru.

– Jag hade nog faktiskt inte gjort så mycket annorlunda om jag hade varit med igen. jag är väldigt stolt och glad över att jag lyckades vara mig själv hela vägen. möjligtvis lite mindre naiv, säger Ellinor.

FOTO: Instagram/ TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN