Bonde-Ellinor flyttar – lämnar allt efter tunga uppbrottet från Filip

31 maj, 2022 
Bonde söker fru-Ellinor och Filip.
Det älskade Bonde söker fru-paret från förra säsongen, Ellinor och Filip, meddelade nyligen att de gått skilda vägar.
Nu visar Ellinor upp hennes nya liv, efter drastiska livsbeslutet.
Läs allt här!
Annons
Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022
Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022

Brevskrivaren Ellinor Eke-Göransson, 28, och mjölkbonden Filip Nilsson, 28, föll för varandra i det populära tv-programmet Bonde söker fru 2021. Men deras kärekssaga var inte helt odramatisk.

I slutvalet valde Filip nämligen brevskrivaren Lina Larsson, 28, men när programledaren Linda Lindorff, 50, besökte gården några veckor senare hade paret gjort slut. Då avslöjade Filip att han valt att satsa på kärleken med Ellinor. Följarna jublade!

Men så sent som i mitten på maj månad kom beskedet att Ellinor och Filip gjort slut och gått skilda vägar, efter nästan ett år tillsammans. Hur lever Ellinor idag, efter uppbrottet?

Bonde söker fru-paret har gjort slut – Ellinor och Filip

Den 18 maj 2022 publicerade Ellinor ett inlägg på plattformen Instagram där hon berättade om uppbrottet från Filip.

Annons

”Jag och Filip är inte längre ett par. Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana. Jag kommer aldrig ångra att jag vågade ge hela mitt hjärta till något jag trodde skulle vara för alltid. Jag lämnade mitt liv för att satsa allt på kärleken, även om det ännu en gång lämnat mitt hjärta i tusen bitar. Jag vet att jag kommer hitta tillbaka till mitt starka jag igen, men i framtiden vara mer rädd om mitt hjärta och framför allt kommer jag aldrig glömma vad jag är värd”, skrev hon då.

Och lova mig att ni aldrig glömmer vad ni är värda! (Detta är något jag aldrig trodde jag skulle behöva skriva och är fortfarande i chock, så jag ber er respektera att jag inte kommer svara på några fler frågor kring det här)”, avslutar hon.

– Nej, det vill jag inte säga något om. Det är vår ensak, berättade han för Hänt i samband med nyheten om uppbrottet.

Bonde-Ellinor lämnar allt – drastiska förändringen efter uppbrottet

Sedan uppbrottet har Ellinor blivit mer aktiv på sociala medier. I hennes senaste inlägg, från i söndags, skriver hon:

Annons

Har blivit en och annan drink och en hel del tjejsnack med mina fina vänner nu för tiden.. Men det hör väl till va?

På bilderna poserar hon med en stor och somrig drink.

Sedan uppbrottet har Ellinor flyttat från Filips gård utanför Strömsholm, där paret bott tillsammans sedan programmet. Var bor hon nu?

Från och med den 20 maj, alltså två dagar efter inlägget där hon berättade om uppbrottet, är hon skriven på en adress i Väderstad; en liten ort nära Vättern.

Här återhämtar sig Ellinor genom att tillbringa mycket tid i naturen och även genom att njuta av hästarnas helande sällskap. Det ser riktigt härligt ut!

FOTO: Instagram, TV4

Annons