ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Julia Franzén om okända bråken med Bingo Rimér – exet dras in i bilden

01 jul, 2022 
JULIA FRANZÉN, KATRIN ZYTOMIERSKA, BINGO RIMÉR
Julia Franzén gillar inte när Bingo Rimér bemöter henne som han gjorde med exet Katrin Zytomierska.
Nu berättar tv-profilen om bråken med pojkvännen och när bägaren rinner över.
– Ibland kan han glömma av att jag inte är Katrin Zytomierska, säger Julia till Hänt.
Annons
Julia Franzén avslöjande om kravlistan för sin assistent – stämmer inteBrand logo
Julia Franzén avslöjande om kravlistan för sin assistent – stämmer inte

Julia Franzén, 32, sökte efter kärleken i TV4:s Bachelorette men trots att romanser uppstod så var det inte i programmet som hennes prins fanns. Det visade sig nämligen vara på hemmaplan som Julia skulle finna mannen i sitt liv. Strax efter inspelningen återförenades hon nämligen med exet Bingo Rimér, 47, och paret kilar än idag stadigt.

För Hänt berättar nu Julia om lyckan över relationen med Bingo idag.

– Det känns jättebra. Vi funkar så himla bra ihop och passar så bra ihop. Det känns så självklart med honom, säger hon.

Okända bråken i relationen

Men även om kärleken sprudlar och livet tillsammans med fotografen är härligt så bråkar även paret.

Annons

– Jo vi bråkar ibland det gör vi. Vi tycker oftast lika om saker och vi är väldigt lika och därför tycker vi att samma saker är tråkiga att göra. Typ hushållssysslor så där kan det krocka ibland, säger Julia och fortsätter:

– Vi tänker att vi löser det med personal. Det är planen framåt, än så länge gör inte våra assistenter det men vi är jättebestämda med att när vi skaffar barn så ska vi aldrig någonsin behöva bråka om tvätt eller disk, det ska bara ske. Så då får vi ta hjälp av en städfirma.

Vill inte bli bemött som Katrin Zytomierska

Det är däremot inte själva bråken som är det största problemet i relationen utan sättet det bråkas på. Julia förklarar nämligen att duons olika bakgrunder får dem att hantera bråken på olika sätt. För Julia är det är viktigt att Bingo inte bemöter henne på samma sätt som han bemötte exet Katrin Zytomierska, 44.

Annons

– Jag kommer från en väldigt lugn familj som aldrig höjer rösten eller har en attityd. Och Bingo kommer från Katrin Zytomierska som liksom är känd för sin attityd. Och ibland kan han glömma av att jag inte är Katrin Zytomierska så han kan ha ett tonfall som jag är väldigt känslig mot. Så är han inte alls sur men han låter sur, säger Julia.

När Bingo höjer rösten försöker Julia snabbt vara tydlig med att hon inte gillar beteendet.

– Då säger jag att jag är inte Katrin Zytomierska, du får inte prata med mig som att jag är din syrra. Jag är ju din partner. Och då blir han påmind om det.

Foto: TT

Annons