Idol 2023 marknadsföring banner

Bonde-Ellinor visar upp nya lyckan – efter tuffa uppbrottet från Filip

22 jun, 2022 
Bonde-Ellinor
Ellinor Eke-Göransson blev snabbt en tittarfavorit när hon dejtade bonden Filip i Bonde söker fru 2021.
De två blev ett par efter programmet, men har nyligen gått skilda vägar.
Nu visar Ellinor upp den nya lyckan!
Annons
Caroline Kejbert om sommmarplanerna och flytten
Caroline Kejbert om sommmarplanerna och flytten

Brevskrivaren Ellinor Eke-Göransson, 28, föll för mjölkbonden Filip Nilsson, 28, och sökte in till det populära dejtingprogrammet Bonde söker fru 2021.

Efter en dramatisk upplösning blev det till slut Ellinor och Filip som fann varandra och inledde en kärleksrelation. Men efter ett år tillsammans, meddelade paret nyligen att de valt att gå skilda vägar.

”Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana. Jag kommer aldrig ångra att jag vågade ge hela mitt hjärta till något jag trodde skulle vara för alltid”, skrev Ellinor på Instagram, när hon berättade om uppbrottet.

Ellinors tuffa tid efter uppbrottet – stödet från brevskrivaren Lina

Tiden efter uppbrottet har varit tuff för Ellinor som varit öppen med sorgearbetet i hennes sociala medier. Hänt har dessutom sökt Ellinor som avböjt att kommentera uppbrottet ytterligare.

Annons

Brevskrivaren Lina Larsson, 28, som också dejtade Filip i programmet, har dock berättat för Hänt att hon och Ellinor har haft kontakt den senaste tiden och att de funnit stöd hos varandra.

– Jag och Ellinor har haft kontakt och har en bra relation. Vi har pratat och kan förstå varandras situationer mycket väl, skönt att kunna ha stöttning och växla ord med någon som gått igenom samma typ av äventyr givetvis, hur det än slutar för hennes del, berättade Lina till Hänt då.

Bonde-Ellinor visar upp familjelyckan efter uppbrottet

I två inlägg på Instagram berättar Ellinor nu om lyckan med familjen och hur viktiga de har varit i just processen att bearbeta uppbrottet från Filip.

Äntligen tog den här lilla (nu stora) killen studenten efter tre år på hockeygymnasium i Helsingborg! Rollen som storasyster har alltid varit den viktigaste jag haft och det finns ingen jag är så stolt över! Jag längtar till alla nya äventyr vi har framför oss. Familj och släkt betyder verkligen allt, är så glad att jag är tillbaka”, skriver hon på Instagram intill ett kärleksfullt bildspel på henne själv och sin lillebror.

Annons

I ett ytterligare inlägg berättar Ellinor att hon sakta men säkert börjar återhämta sig efter det tuffa uppbrottet. Mycket tack vare familj och vänner, som hon än en gång lyfter och hyllar.

Ni som har hängt med här ett tag har förstått att familj, vänner och hästar är det som får mig att må allra bäst. Vill dock passa på att säga att det jag delar med mig av är ju bara en liten del av mitt liv, som ni förstår”, skriver hon och fortsätter:

Man har bra dagar och man har sämre dagar. Dock börjar de sämre dagarna bli färre och färre och det känns helt fantastiskt skönt. Ta hand om er!

Att bryta med någon man älskar är alltid svårt, vi önskar dig allt väl Ellinor och gläds åt att du har så mycket kärlek i ditt liv!

FOTO: TV4, Instagram

Annons