ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Bonde-Lina och Ellinors privata samtal – efter uppbrottet från Filip: ”Kan förstå”

16 jun, 2022 
Ellinor och Lina
Ellinor Eke-Göransson och Lina Larsson hade ingen kontakt med varandra efter Bonde söker fru 2021.
Men nu avslöjar Lina de okända samtalen med nyblivna singeln Ellinor.
– Det är skönt att kunna ha stöttning, säger Lina till Hänt.
Annons
Caroline Kejbert om sommmarplanerna och flyttenBrand logo
Caroline Kejbert om sommmarplanerna och flytten

Filip Nilsson, 28, var en av bönderna som sökte kärleken i Bonde söker fru 2021. I slutet av sommaren fanns de två brevskrivarna Ellinor Eke-Göransson, 28, och Lina Larsson, 28, kvar på gården.

Tv-tittarna fick se hur Filip byggt upp fina relationer med dem båda men när slutvalet gjordes beslutade sig Filip för att fortsätta sin kärlekssaga med Lina. Bara en kort tid senare, när programledaren Linda Lindoff, 50, dök upp på gården berättade Lina och Filip att de kommit överens om att istället fortsätta som vänner.

Brevskrivarnas olika kärleksliv – hjärtekrossen och nya pojkvännen

Detta var dock inte slutet på Filips kärleksjakt, trots att han hade valt bort Ellinor fick de två kontakt igen och kom sedan att bli ett par. Men i april tog relationen plötsligt slut.

Annons

”Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana. Jag kommer aldrig ångra att jag vågade ge hela mitt hjärta till något jag trodde skulle vara för alltid”, skrev Ellinor när hon avslöjade uppbrottet på Instagram.

Till skillnad från Filip och Ellinor som idag är singlar så lever Lina i en relation. För Hänt har hon tidigare berättat om den stora kärlekslyckan. I en ny intervju förklarar nu Lina att den nya relationen sprudlar och att de framöver hoppas på att bli sambos.

– Han har sitt hushåll i Halmstad och jag i Eskilstuna vilket har trots distansen fungerat alldeles utmärkt men framåt sätt så vill vi såklart bo ihop, allt får ta sin tid och ingen har bråttom, säger Lina.

Lina och Ellinors okända samtal – förändrade relationen efter uppbrottet

När programmets sista avsnitt hade visats på tv i vintras berättade Lina för Hänt att hon och Ellinor inte hade någon kontakt med varandra. Men nu visar det sig att relationen plötsligt har förändrats.

För Hänt berättar nu Lina att hon och Ellinor har haft kontakt med varandra på senare tid och dessutom har kunnat stötta varandra.

– Jag och Ellinor har haft kontakt och har en bra relation. Vi har pratat och kan förstå varandras situationer mycket väl, skönt att kunna ha stöttning och växla ord med någon som gått igenom samma typ av äventyr givetvis, hur det än slutar för hennes del.

Foto: TV4

Annons