LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför stoppas Bondeparet – Caroline Kejberts nya besked

03 maj, 2021 
Linnea Lundgren
Mycket har hänt sedan Caroline Kejbert och Joacim Rickling träffades i Bonde söker fru.
Efter många frågor ger nu Caroline besked inför framtiden för egna programmet Bondeparet.
Annons
Här är alla bönder i Bonde söker fru 2021Brand logo
Här är alla bönder i Bonde söker fru 2021

Caroline Kejbert och Joacim Rickling blev hela Sveriges favoritpar då de träffades i TV4:s dejtingprogram Bonde söker fru för snart fyra år sedan. Sedan dess har de hållit ihop och har idag dottern Wilda, 2, tillsammans. I en intervju med Hänt har Caroline tidigare berättade om kärleken – och livet som småbarnsförälder.

– Hon trivs jättebra, hon tycker att det väldigt roligt att gå i förskolan. Det har aldrig varit några problem att hämta och lämna, utan hon är väldigt glad. Det är kul för henne. Jag tror det är bra för barn att gå i förskola också, de lär sig mycket och blir stimulerade, sa hon då.

Sedan inspelningarnas slut har nyfikna tittare kunnat fortsätta följa Carolines vardag tillsammans med familjen via hennes sociala medier. Men att visa upp lilla dottern Wilda på Instagram var inget enkelt val. I intervjun med Hänt berättar Caroline att hon ofta fått kommentarer kring hennes föräldraskap då hon och dottern synts på bild tillsammans då hon lagt upp ett inlägg på Instagram.

Annons

– Saken är den att hon utgör en stor del av vår vardag, så det blir svårt att undvika. Men det är klart att hon definitivt kommer få bestämma själv när hon är äldre. Många tycker ju mycket angående hur man ska göra, och vi tror att vi vet bäst om hur vi ska ta hand om vårt barn. Vi delar med oss av bilder och vad vi gör om dagar. Men inte mer detaljerat är så, och det är ett beslut som vi tog väldigt tidigt, sa Caroline då.

Sanningen om dottern Wilda

För det mesta är det dock glada hejarop som möter Caroline på sociala medier och tillsammans med dottern och kärleken ser ut att rulla på som smort. I en frågestund på Instagram berättade dock Caroline för en tid sedan att saker och ting inte alltid är som det ser ut. Det var efter att ha fått en fråga kring om Wilda verkligen var sådär glad och nöjd hela tiden som Caroline svarade:

Den här lilla Wildingen är otroligt bestämd vill jag lova och hon har absolut sina stunder då hon kan vara riktigt arg och grinig! Trots att det är sällan (ta i trä). Jag brukar dock sällan ha tanken på att ta fram kameran då för det beror oftast på att hon är trött eller hungrig, så då ser jag till att lösa det problemet. Sen så brukar det bli glada miner snabbt igen.”, skrev Caroline då.

Annons

Därför stoppas Bondeparet

Förutom sociala medier har man tidigare även kunnat följa paret i deras alldeles egna program Bondeparet. Än så länge har serien gått i en säsong och blev efter sin premiär snabbt populär bland tv-tittarna.

Sedan sista avsnittet gått har det dock varit mystiskt tyst kring programmets framtid och både Caroline och Joacim har smidigt duckat frågorna kring en andra säsong. Nu bryter dock Caroline tystnaden då hon under ytterligare en frågestund får frågan om realityserien återvänder.

”Dessvärre ser det inte ut så. Inte just nu i alla fall… Det var lite dialog kring det innan pandemin men sen blev det pausat, precis som mycket annat under förra året… tråkigt såklart. Vi tyckte att det var ett riktigt roligt projekt och skulle absolut kunna tänka oss att spela in en till säsong”, skriver Caroline Kejbert i en Instagram-story.

FOTO: TV4

Annons