Caroline Kejbert om verkliga familjelivet med Joacim och dottern Wilda

Caroline Kejbert.

Caroline Kejbert och Joacim Rickling visar gärna upp sin söta dotter Wilda i sociala medier.
Nu avslöjar Caroline något som följarna inte brukar får se med dottern.

Caroline Kejbert och Joacim Rickling träffades i TV4:s populära program Bonde söker fru och de föll snabbt för varandra. Sedan dess har de hållit ihop och hade också tv-serien Bondeparet ihop.

Tillsammans har paret 2-åriga dottern Wilda. I en intervju med Hänt har Caroline berättat om livet som småbarnsförälder och hur Wilda trivs på förskolan.

– Hon trivs jättebra, hon tycker att det väldigt roligt att gå i förskolan. Det har aldrig varit några problem att hämta och lämna, utan hon är väldigt glad. Det är kul för henne. Jag tror det är bra för barn att gå i förskola också, de lär sig mycket och blir stimulerade.

Caroline Kejbert om att visa upp dottern Wilda på Instagram

LÄS MER: Följarna häpnar över Åsa Ingrossos nya bild

Caroline sa då att hon och Joacim pratade en hel del innan Wilda kom om det skulle visa upp henne på sociala medier eller inte.

– Saken är den att hon utgör en stor del av vår vardag, så det blir svårt att undvika. Men det är klart att hon definitivt kommer få bestämma själv när hon är äldre.

– Många tycker ju mycket angående hur man ska göra, och vi tror att vi vet bäst om hur vi ska ta hand om vårt barn. Vi delar med oss av bilder och vad vi gör om dagar. Men inte mer detaljerat är så, och det är ett beslut som vi tog väldigt tidigt, sa Caroline Kejbert vid tillfället.

Caroline om verkliga familjelivet

Men på Instagram får följarna oftast bara se de glada och fina stunderna – vilket en person nu har ställt en fråga kring.

”Wilda ser så glad och nöjd ut jämnt! Är det aldrig några sura miner eller trots?”, skriver en följare under en frågestund.

Caroline Kejbert svarar då ärligt och förklarar varför några sura miner inte postas:

”Jodå! Den här lilla Wildingen är otroligt bestämd vill jag lova och hon har absolut sina stunder då hon kan vara riktigt arg och grinig! Trots att det är sällan (ta i trä). Jag brukar dock sällan ha tanken på att ta fram kameran då för det beror oftast på att hon är trött eller hungrig, så då ser jag till att lösa det problemet. Sen så brukar det bli glada miner snabbt igen.”

LÄS OCKSÅ: Niklas Strömstedt ärliga ord om att bli bedragen av Efva Attling

LÄS OCKSÅ: Hasse ”Kvinnaböske” Andersson om frun Monica, sjukdomen och framtiden

SENASTE NYTT!