Caroline Kejberts nya ord om dottern Wildas förändring

Caroline Kejbert och Joacim

Caroline Kejbert och Joacim Rickling blev föräldrar förra året.
Nu berättar Bonde söker fru-profilen om dottern Wildas utveckling.

Det var under inspelningen av Bonde söker fru som Joacim Rickling, 28, och Caroline Kejbert, 30, blev kära i varandra. Efter detta flyttade det nyförälskade paret ihop och bara ett par månader senare avslöjade de att de väntade sitt första barn.

Förra året föddes dottern Wilda och i Bondeparet har fansen fått följa den lilla familjens vardag. Men trots att Joacim och Caroline nu har barn ihop finns det inga planer på ett bröllop inom den närmsta framtiden. Anledningen är att paret inte vill ta för många steg i relationen på samma gång.

– När vi har pratat om det så har vi också sagt att vi har ju checkat av ganska mycket saker här nu på två och ett halvt intensiva år. Så det kan få vänta lite, det har jag ingenting emot, sa Caroline under en intervju med Bonde söker fru-programledaren Linda Lindorff, 47.

Caroline Kejbert om dotterns framsteg

Joacim Rickling och Caroline Kejbert verkar trivas väldigt bra med livet som småbarnsföräldrar. I sociala medier får följarna titt som tätt se bilder på dottern Wilda. I samband med flickans första födelsedag berättade Caroline om hur deras liv har förändrats sedan hon kom till världen.

”Vår älskade Wilda – ett år idag! För ett år sedan kom du till oss och inget blev sig längre likt, allt blev till det bättre och vi älskar dig mer än ord kan beskriva”, skrev Caroline på Instagram då.

Nu väljer TV4-profilen att återigen skriva om dottern på Instagram. Den här gången får följarna reda på att Wilda har börjat göra stora framsteg.

”En sån där mysig dag med min Wilding (som för övrigt har börjat gå ordentligt idag, heja!)”. skriver Caroline Kejbert i ett nytt inlägg.

I kommentarsfältet gläds följarna åt Wildas utveckling.

”Så roligt när de börjar gå själva”, skriver en person i en kommentar.

”Hur goa är dom inte när dom stapplar sig fram så?”, hälsar en annan.

FOTO: TV4

Senaste nytt