Bonde-Susanna Karlsson om graviditeten – bilden får följarna att jubla

Bonde-Susanna Karlsson

Susanna Karlsson fann kärleken i Hannes Haraldsson under Bonde söker fru 2018.
Förra sommaren fick paret sitt första barn.
Nu visar Susanna upp gravidmagen – ett år efter sonen Tors födsel!

Efter reklamen: LIVE: Victoriakortegen

Slå på ljud

I Bonde söker fru 2018 fick tittarna följa när Susanna Karlsson, 31, letade efter den stora kärleken. Och det hittade hon i Hannes Haraldsson, 30.

Idag bor paret på Susannas gård utanför Valdemarsvik, men de bor inte där ensamma för i somras förra året välkomnade paret sitt första barn till världen – Tor.

Då gifter sig Bonde-Susanna Karlsson och fästmannen Hannes

Sommaren efter Bonde söker fru 2018 förlovade sig paret. Hannes ställde den stora frågan genom att spela och sjunga Kan man älska nån på avstånd och avslutade med meningen ”vill du gifta dig med mig?”.

Än har inga bröllopsklockor ringt, i och med pandemin har bröllopet inte blivit av. Men för Hänt har Susanna avslöjat att bröllopsplanerna är i full gång.

Vi vet att vi ska vara på Hannes gamla släktgård i Smålands skogar! Superfint ställe som vi bara längtar efter att få planera den stora dagen för! Det ska fixas lite golv i logen och vigseln kommer säkert bli utomhus med en liten önskan om dragspel eller fiolspel till! Allt känns så rätt nu när Tor är här och förhoppningsvis kommer han gå med ringarna fram till oss”, skriver Susanna till Hänt.

Något exakt datum för den stora dagen är ännu inte satt, men att det kommer bli ett sommarbröllop råder det inga tvivel om.

Vi har ännu inte satt datum men vi vill gärna ha det under dessa högsommardagar”, avslutar Susanna.

Susanna visar upp gravidmagen efter sonen Tors födelse

Att Susanna och Hannes är lyckliga över att ha fått ett barn råder det ingen tvekan om. På Instagram skriver Bonde söker fru-profilen ofta om glädjen. I ett nytt inlägg visar hon upp sin gravidmage och i inlägget skriver hon:

”Ett år sen jag var på bild utan Tor (eller jo han är ju där på sätt och vis) ganska väldigt synlig, men ändå inte”.

På den ena bilden syns Susanna Karlsson sittandes i bikini med kulan från ett år sedan. På den andra bilden har hon lilla Tor på utsidan, ammandes i mammas famn.

I kommentarsfältet hyllar följarna Susanna för amningsbilden.

”Så jäkla vackert ju”, skriver en följare.

”Heja Tor, mamma och tutten!”, skriver en annan.

”Härliga bilder”, instämmer en i kommentarerna.

Och om drygt en månad väntar ettårskalas för lilla Tor, hurra!

FOTO: Patrik Österberg/TT, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN