ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson gifter sig

05 jul, 2022 
BONDE-SUSANNA, HANNES HARALDSSONS
Bonde-Susanna hittade sitt livs kärlek i Bonde söker fru 2018.
Sommaren därpå friade Hannes i kohagen.
Nu vankas det bröllop!
Annons
Därför splittras Caroline Kejbert och Joakim RicklingBrand logo
Därför splittras Caroline Kejbert och Joakim Rickling

Susanna Karlsson, 31, tog modet till sig att medverka i dejtingprogrammet Bonde söker fru 2018. Och tur var väl det! Under inspelningarna hittade hon nämligen sin stora kärlek Hannes Haraldsson, 30.

Nu bor de tillsammans på Susannas gård utanför Valdemarsvik och har dessutom fått tillökning i familjen. Förra sommaren välkomnade paret sitt första barn till världen – Tor.

Lilla Tor är tio månader och på Susannas Instagram får man följa med i familjens vardag på gården.

Susanna om parets svåra tid

Vägen att bli gravida var däremot en krokig och trasslig resa. På Instagram har Susanna tidigare berättat att hon använde sig av närmare 500 ägglossningstest och tillslut behövde ta hjälp för att utreda sin ofrivilliga barnlöshet.

Annons

Plötsligt kom lyckans dag tillslut när hon äntligen blev gravid. Men lyckan byttes efter tolv veckor ut till oro och en stor sorg. Hon hade nämligen fått ett missfall.

Dessutom hade hon fått diagnosen pcos som kunde försvåra möjligheten att bli gravid, något som självklart också bidrog till en oro. Men lyckligtvis slutade det lyckligt och familjen mår idag bra trots att resan fick en tuff start.

Nu kommer beskedet – då gifter sig paret

Det var sommaren efter att Susanna och Hannes föll pladask för varandra som de förlovade sig. Hannes friade genom att spela och sjunga Kan man älska nån på avstånd och avslutade med meningen ”vill du gifta dig med mig?”.

Men sedan kom pandemin och något bröllop har ännu inte blivit av. Nu kan Susanna däremot avslöja att det kommer gå av stapeln nästkommande sommar. Hon berättar om bröllopsplanerna i ett meddelande till Hänt.

Annons

Vi vet att vi ska vara på Hannes gamla släktgård i Smålands skogar! Superfint ställe som vi bara längtar efter att få planera den stora dagen för! Det ska fixas lite golv i logen och vigseln kommer säkert bli utomhus med en liten önskan om dragspel eller fiolspel till! Allt känns så rätt nu när Tor är här och förhoppningsvis kommer han gå med ringarna fram till oss

Något exakt datum för den stora dagen är ännu inte satt, men att det blir under sommaren finns inga tvivel kring.

Vi har ännu inte satt datum men vi vill gärna ha det under dessa högsommardagar

I kommentarsfältet jublar följarna.

Grattis Evve!” skriver en följare.

Åh så fint! Spännande!

Åh vankas det bröllop!

FOTO: Patrik Österberg/TT/Instagram

Annons