Bonde-Susanna Karlssons svåra kamp – 7 dagar efter beräknad förlossning

Bonde-Susanna Karlsson är gravid.

Bonde söker fru-paret Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson väntar sitt första barn tillsammans. Susanna har gått en vecka över tiden och nu berättar hon om hur tufft det är.
Slå på ljud

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson blev ett par efter att ha medverkat i tv-serien Bonde söker fru 2018. Paret har stött på många svårigheter på vägen innan de blev gravida. 2019 fick Susanna diagnosen pocs vilket försämrar ens chanser till en graviditet. Paret fick bara negativa graviditetstester när de plötsligt blev gravida, men efter tolv veckor var det slut på lyckan – de fick de missfall.

”Vi såg så mycket fram emot vecka 12 och att äntligen få komma på det första ultraljudet för att se vad som växte i magen. Men det var just det. Det fanns något i magen men det växte inte längre”, skrev Susanna på sin Instagram när det skedde.

Nu har oturen vänt och paret väntar sitt första barn. Susanna har gått över tiden och borde föda vilken dag som helst nu.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Susanna Karlsson är trött på gravidbilderna

Susanna har varit oerhört flitig på att dela med sig av bilder från graviditeten på sin Instagram, men nu börjar hon bli lite trött på att bara dela magbilder – hon vill ju dela bebisbilder. Hon skrev på sin Instagram att värkarna har börjat komma tätare nu i alla fall.

ÄRLIGT Pegs starka ord till Filip efter svåra sjukdomstiden

”När ska det dyka upp en bebisbild istället för ännu än magbild? Ja det undrar jag med, 6 dagar över nu. Men vet ni, värkarna har börjat komma och igår kväll och inatt har dom varit intensivare och blivit tätare dock forfarande hanterbara! Men vi har flyttat våran kontroll till Idag klockan 10 istället för imorgon! Och nu tror jag det är bäst att vi tar med bb-väskan i bilen”, skriver hon.

Bonde-Susanna Karlssons egna ord om graviditeten

Att gå över tiden är inte helt lätt. När Hänt når Susanna skriver hon i ett meddelande att hon tycker det är tufft men att hon samtidigt känner sig trygg.

”Det är tufft men jag känner mig trygg med att han mår bra efter kontrollen igår. Skönt att ha ett slutdatum nu, även om jag hoppas att allt kan få sätta fart på egen hand innan tisdag”, skriver Susanna till Hänt.

Susanna och Hannes blev ett par i Bonde söker fru.

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersen i tårar efter Benjamin och Bianca Ingrosso i Allsång

LÄS OCKSÅ: Eva Dahlgren akut till sjukhus efter kollaps i hemmet – egna orden

FOTO: Patrik Österberg/TT, Susanna Karlsson/Instagram

SENASTE NYTT!