Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldssons förändrade relation

Susanna och Hannes.

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson väntar sitt första barn tillsammans.
Men en graviditet är inte alltid lätt. Nu berättar paret hur relationen förändrats.

Bonden Susanna Karlsson fann Hannes Haraldsson i Bonde söker fru 2018. Sedan dess har de varit ett par och i augusti ska de bli föräldrar.

”Att ens bli gravid, att äntligen vara förbi den mest kritiska perioden för missfall och såklart att ÄNTLIGEN känna mig redo att dela det här med er!”, skrev Susanna när de avslöjade nyheten.

Men vägen till graviditeten har inte varit lätt. Susanna har använt runt 500 ägglossningstest de senaste åren och paret har behövt ta hjälp för att utreda sin ofrivilliga barnlöshet.

LÄS MER: Bianca ryter ifrån efter hårda orden

”I oktober (2019) fick vi komma på ett första besök och efter det samtalet så hann jag ta några blodprov. Sen var jag plötsligt gravid: MAGI”, har Susanna berättat på Instagram.

Men sen kom det tunga beskedet.

”Vi såg så mycket fram emot v 12 och att äntligen få komma på det första ultraljudet för att se vad som växte i magen. Men det var just det. Det fanns nått i magen men det växte inte längre”.

Stora gravidlyckan

Men nu är de alltså gravida på nytt och bebisen beräknas att födas i augusti.

”Helt plötsligt går tiden så fort men samtidigt otroligt långsamt. V18 är snart slut och i morgon blir det v19! Och alltså en vecka närmare nästa ultraljud. Och det är det som jag går och väntar på nu. Blir allt mer orolig för varje dag inför ultraljudet, ena sekunden tror jag mig känna rörelse där inne och andra tror jag att den kanske slutat växa. Kanske för att göra mig mentalt förberedd på det värsta”, har Susanna skrivit.

Förändringen i relationen

Under graviditeten har paret filmat en del och postat på Youtube. I den senaste videon tar de upp en del frågor från följare och en lyder bland annat: Hannes, har du märkt av humörförändringar hos Susanna?”

– Humörförändring? Vet inte vad de menar, skojar paret först innan Hannes fortsätter:

– De har väl varit lite upp och ner. Det är väl också något man har fått vara inställd på och ibland går det inte men jag försöker bita ihop.

Susanna fyller i:

– Man får ta det lite med en nypa salt ibland. Jag kan bryta ihop för det mest sjuka och små sakerna, men Hannes är en klippa och han tar mig alltid på allvar. Så ibland säger jag att ”nu är de ej på riktigt men trösta mig ändå”, säger hon i videon.

LÄS OCKSÅ: Carola Häggkvist visar upp lyxvillan i Sydafrika

LÄS OCKSÅ: Vi eller aldrig – deltagare och premiär för SVT:s nya realityserie

Senaste nytt