Bonde söker fru-Per Solberg och Sofie bekräftar uppbrottet

Per Solberg och Sofie Öman har gjort slut. De träffades i Bonde söker fru på TV4.
I januari flyttade Per Solberg och Sofie Öhman ihop efter att ha träffat varandra i TV4:s Bonde söker fru. Bara fyra månader senare har paret nu valt att gå skilda vägar.
Annons

Förra året sökte Per Solberg, 33, från Vimmerby, kärleken i Bonde söker fru på TV4Det blev till slut Sofie Öhman, 28, som fångade hans hjärta och när programledaren Linda Lindorff, 46, besökte Per Solberg på hans gård i säsongens sista avsnitt var paret inställda på en framtid tillsammans.

Annons
Annons

– Sofie och jag vi fortsatt hänger ju. Det bestämde vi ganska tidigt att nu är det vi. Det gjorde vi egentligen när vi åkte hem från Irland, att nu satsar vi, sa Per Solberg vid tillfället.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

När programmet spelades in planerade Sofie Öhman att flytta till gården och tankar på att skaffa barn fanns också. I januari tog de nästa steg i relationen och blev sambor.

– Det är det nyblivna samboparet från Främsteby här, sa Per Solberg i ett klipp på TV4:s Instagramkonto.

– Jag fick ju fira in det nya året på ett väldigt kul sätt, nämligen som nybliven smålandsbo, sa Sofie Öhman i samma videoklipp.

Per Solberg och Sofie Öhman bekräftar uppbrottet

Fyra månader har gått sedan paret flyttade ihop och nu har de bestämt sig för att separera, något Sofie Öhman delar med sig av i ett inlägg på Instagram.

”Jag och Per har tillsammans valt att separera. Den kärlek vi kände för varandra förvandlades till fin lojal vänskap när vi flyttade ihop och vi kom fram till beslutet att vi passar mycket bättre som vänner än som ett kärlekspar”, skriver Sofie Öhman.

Hon fortsätter:

”Vi bryr oss jättemycket om varandra och är båda så glada och tacksamma över att vi har fått uppleva detta underbara äventyr tillsammans. Vi kommer alltid att vara vänner och har fortfarande kontakt i dag. Tack till alla som följt vår resa”.

LÄS MER: Bonde-Per Solberg och kärleken Sofies stora glädjebesked

LÄS MER: Per och Sofies barnbesked efter Bonde söker fru

LÄS MER: Träffade kärleken i Bonde söker fru – sen väntade helvetet…

FOTO: TV4

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…