Artikeln innehåller reklamlänkar

Bonde-Per Solberg och kärleken Sofies stora glädjebesked

Bonde söker fru-Per Solberg blir sambo med kärleken Sofie

Per Solberg hittade sin stora kärlek Sofie genom att medverka i TV4:s Bonde söker fru. Nu berättar bondeparet att de tagit ett stor steg framåt i sitt förhållande.

Tv-programmet Bonde söker fru har under sina 13 säsonger skapat många nya par. I förra årets omgång av TV4:s kärlekssåpa uppstod både kärleksgnistor och kärlekssorg.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

En av dem som sökte kärleken i Bonde söker fru – och fann den – är Per Solberg, 33, från Vimmerby. Den glada skogsbonden lyckades snabbt fånga tittarnas hjärtan med sitt härliga humör och sin längtan efter kärlek. Det dröjde inte länge innan 28-åriga Sofie fångade Pers hjärta och ljuv musik uppstod.

När programledaren Linda Lindorff, 46, besökte Per Solberg på hans gård i säsongens sista avsnitt av Bonde söker fru var paret inställda på en framtid tillsammans.

– Sofie och jag vi fortsatt hänger ju. Det bestämde vi ganska tidigt att nu är det vi. Det gjorde vi egentligen när vi åkte hem från Irland, att nu satsar vi, sa Per Solberg då.

När programmet spelades in planerade Sofie att flytta till gården och tankar på att skaffa barn fanns också.

– Sen så får vi se vad som händer, men inom en framtid så … Något barn kanske, sa Sofie i programmet.

Äntligen är de sambos

Nu har Per och Sofie tagit nästa steg i sin relation. I ett videoklipp på TV4:s Instagram-konto berättar de den glada nyheten att de nu är sambos.

– Det är det nyblivna samboparet från Främsteby här, säger Per Solberg i klippet.

– Jag fick ju fira in det nya året på ett väldigt kul sätt, nämligen som nybliven smålandsbo, säger Sofie.

Per berättar att hans medverkan i Bonde söker fru gav resultat – över förväntan. Nu vill han att andra ensamma bönder ska ta chansen att hitta kärleken.

– Ja, det här äventyren har ju gett något mer än man vågat hoppats på. Så är du bonde, singel och drömmer om att träffa den rätta så tycker jag att du ska ta chansen och vara med om ditt livs äventyr. För det här programmet fungerar. In med en ansökan så fort som möjligt så har du en riktigt rolig tid framför dig, säger Per Solberg.

LÄS MER: Bonde söker fru-Erik Bäckman förlovad med nya kärleken Vilma

LÄS MER: Per och Sofies barnbesked efter Bonde söker fru

FOTO: IBL, TV4

SENASTE NYTT!