Artikeln innehåller reklamlänkar

Per och Sofies barnbesked efter Bonde söker fru

Per Solbergs och Sofies bebisbesked efter Bonde söker fru.

Skogsbonden Per Solberg fann sin kärlek i Sofie i årets omgång av Bonde söker fru. Nu avslöjar de sina planer för framtiden – vad gäller barn och bröllop.

När skogsbonden Per Solberg, 33, från Vimmerby bestämde sig för att söka kärleken i TV4-programmet Bonde söker fru letade han efter en ärlig, snäll, omtänksam och spontan tjej. När det var dags för slutvalet visade det sig att 28-åriga Sofie fångat hans hjärta.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

När programledaren Linda Lindorff, 46, besöker Per Solberg på hans gård i det sista avsnittet av Bonde söker fru har det gått en tid sedan Per och Sofie var på sin kärleksresa. I Bonde söker fru säger Per att det aldrig var självklart att han skulle hitta sin stora kärlek i programmet, trots att det var förhoppningen.

– Man går ju in i det här med en förhoppning om att hitta kärlek och någon som man tycker väldigt mycket om. Men det är ju inget som är självskrivet på något vis, utan det är mycket som ska till och stämma, säger Per i programmet.

För Sofie och Per stämde det och i programmet avslöjar de att de nu är ett par.

– Sofie och jag vi fortsatt hänger ju. Det bestämde vi ganska tidigt att nu är det vi. Det gjorde vi egentligen när vi åkte hem från Irland, att nu satsar vi, säger Per Solberg.

Han berättar att de sedan resan varit ifrån varandra totalt två helger, annars har de setts varje helg.

Längtar efter barn

Sofie är också på gården under Linda Lindorffs besök och när frågorna börjar handla om framtiden är de nykära paret förväntansfulla. Sofie planerar att flytta till Per och bo med honom på gården.

– Sen så får vi se vad som händer, men inom en framtid så … Något barn kanske, säger Sofie och skrattar.

Även Per längtar efter att bilda familjen, även om det kan dröja lite.

– Det är ju inte på gång än, men vi pratar om det, säger Per Solberg.

– Det är ju något vi båda vill ha i framtiden, absolut. Det ska vi ha, säger Sofie.

Huruvida paret ska gifta sig eller inte är ännu osäkert. För Per är det inte en nödvändighet, men för Sofies skull kan han tänka sig att göra det.

– Vi har ju pratat om giftermål med, men jag är den typen som tycker att man kan väl älska någon utan ett papper. Men vill hon gifta sig är jag inte omöjlig, säger Per Solberg.

LÄS MER: Allt om Bonde söker fru-deltagarna i TV4 2018

LÄS MER: Bonde-Simon efter sveket: Så ser relationen med Frida ut idag

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN