bonde söker fru

Bonde-Hedi om relationen till Peja idag – tvärvändningen efter dramat

Heidi och Peja dejtade varandra i Bonde söker fru 2021.

Heidi dejtade Peja i Bonde söker fru 2021.
Det stormade rejält under säsongen och Heidi valde tillslut att lämna gården.
Men hur ser relationen ut idag och varför har de fortfarande kontakt?
Heidis starka ord till Peja innan hon lämnar gården: "Jag älskade verkligen dig"
0:45

Efter reklamen: Heidis starka ord till Peja innan hon lämnar gården: "Jag älskade verkligen dig"

(0:45)

Slå på ljud

Bonde söker fru 2021 slog igenom med både dramatik och heta känslor.

En av de brevskrivarna som gjorde stort intryck under säsongen var Heidi som sökte kärleken i Pär Eric ”Peja” Nilsson. Men trots heta stunder på gården och kärlek i luften så valde Heidi att tvärt lämna inspelningen.

– Jag förstod att jag skulle få åka hem, eftersom han hade dragit sig undan från mig. Efter frukosten på valdagen satt vi och pratade ute i trädgården, något som inte är med i programmet. Då sa Peja att han inte hade några känslor för mig längre, vilket gjorde mig ledsen, har Heidi tidigare berättat för Hänt om beslutet att lämna.

Men när Hänt nu intervjuar Heidi ett år efter sin medverkan avslöjar tv-profilen att hon fortfarande har kontakt med Peja – efter deras stormiga tid i programmet.

Därför har Heidi och Peja kontakt – 1 år efter Bonde söker fru

Heidi har efter sin medverkan i programmet inte hittat kärleken på nytt – trots flera kärleksinviter. Bland annat har hon fått rosor skickade till sig och tagit emot flera olika dejting-meddelanden från män.

Däremot har hon och bonden Peja fortfarande kontakt via sms, de är numera vänner och har en god relation, förklarar hon.

– Vi har kontakt fortfarande. Han är jättetrevlig och är välkommen hem till mig om han skulle vilja det. Vi skriver på sms och har kontakt om allmänna saker. Men bjuder han in mig till gården så skulle jag gärna komma på besök, säger Heidi.

Hon fortsätter:

– Jag hoppas han tycker jag är trevlig. Vi kommer bra överens!

Peja och Heidi i Bonde söker fru 2021.

”Vi är vänner bara. Men jag saknar känslan att vara riktigt kär.”, säger Heidi.

FOTO: TV4

Heidi om känslorna för Peja idag: ”Jag är inte förälskad i honom längre”

Trots att inviterna rullar in för tv-profilen har de rätta känslorna inte dykt upp. Heidi förklarar att hon vill känna det där lilla extra för någon, precis som hon gjorde med Peja.

– Jag vill känna som jag gjorde för Peja, men jag vet inte hur jag ska få fram det. Jag är ju inte förälskad i honom längre. Nej, så jag är inte kär i Peja, men jag tycker om honom som vän.

Så ingen kärlek i luften?

– Tror inte det, har man väl varit kär så går det över så… Vi är vänner bara. Men jag saknar känslan av att vara riktigt kär. Men jag har haft lite svårt att komma över honom.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN