ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Heidi i bråk med Peja efter Bonde söker fru – därför är de osams

02 feb, 2022 
Heidi och Peja
Heidi och Peja träffade varandra i Bonde söker fru 2021.
Efter inspelningarna har de fortsatt höras – fram tills nu.
För Hänt berättar Heidi nu om bråket med Peja.
– Vi har haft ett stort gräl, säger hon.
Annons
Heidis starka ord till Peja innan hon lämnar gården: "Jag älskade verkligen dig"Brand logo
Heidis starka ord till Peja innan hon lämnar gården: "Jag älskade verkligen dig"

Heidi var en av de som medverkade i Bonde söker fru 2021. Hon och Pär Eric ”Peja Nilsson dejtade i tv men mitt i inspelningen valde Heidi att frivilligt lämna. Under hösten har Heidi och Peja istället haft kontakt på distans, mestadels på Facetime.

Mycket har hänt sedan dess. I en ny intervju med Hänt berättar Heidi nu att hon och Peja inte har någon kontakt längre då de är osams.

Heidi om bråket med Peja: ”Vi har haft ett stort gräl”

När Hänt når Heidi på telefon berättar hon att det inte känns något vidare.

Hur mår du?

– Det är dåligt tyvärr. Det har varit dåligt i en månad nu ungefär. Jag har varit deprimerad och haft ångest. Har haft problem med det sedan tonåren, säger Heidi.

Just januari har inte varit toppen. Det började med att hon och Peja hade ett gräl – som nu resulterat i att de inte har någon kontakt.

Annons

Berätta, vad har hänt?

– Hela januari har jag varit ledsen eftersom vi har haft ett stort gräl, jag och Peja. Vi har ju haft kontakt på distans och har ringt varje dag. Men plötsligt slutade han ringa mig, vi blev osams. Han förstod inte varför jag blev ledsen, då blev jag arg för han inte hade förståelse för att jag blev upprörd.

Varför blev du ledsen från första början?

– Det som startade vårt gräl... Jag frågade när vi ska träffas och så hade han inget svar på det. Han kanske är sur på mig. Han öppnar upp och ger signaler sedan stänger han ner, han måste vara tydlig med sina avsikter med mig.

Peja och Heidi
Peja och Heidi under Bonde söker fru.
Annons

Heidi om känslorna över bråket: ”Det är jobbigt”

Heidi berättar att hon upplever att Peja inte släpper in henne trots att det ligger känslor i luften – uttryckt från båda två, enligt henne.

– Det kan vara att jag frågar vad han gjort under kvällen, men han vill inte släppa in mig. Han stötte bort mig istället. Jag försökte ta upp det, säger Heidi och fortsätter:

– Jag har fått känslan att han har känslor för mig. Han har också sagt att han har känslor för mig. Jag har då svårt att förstå varför han inte vill träffas, jag har ställt honom mot väggen nu och frågat varför han inte vill.

– Han drar sig undan när man vill prata om känslor och tankar, det är jobbigt för jag har ett stort behov av det.

Heidi och Peja
Heidi och Peja träffade varandra under inspelningen av Bonde söker fru.

Hänt har sökt Pär Eric ”Peja” Nilsson för en kommentar.

FOTO: TV4

Annons