LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ellinors plötsliga försvinnande efter Bonde söker fru – tv-profilens sista bild

03 maj, 2022 
Ellinor Eke-Göransson och Filip Nilsson från Bonde söker fru 2021.
Filips och Ellinors kärlekssaga i Bonde söker fru 2021 engagerade många tv-tittare.
Sedan dess har man kunnat följa parets kärlekslycka på sociala medieplattformen Instagram.
Fram tills nu...
Annons
Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022Brand logo
Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022

Spannmålsbonden Filip Nilsson, 27, och Ellinor Eke-Göransson, 28, blev ett par efter att ha medverkat i förra årets säsong av succéprogrammet Bonde söker fru 2021.

Men det var inte utan dramatik. I programmets slutval valde Filip att fortsätta träffa en annan deltagare, Lina Larsson. Men i programmet säsongsavslutningen, där programledaren Linda Lindorff, 49, gör ett så kallat återbesöker hemma hos bönderna, avslöjades sanningen.

Nämligen att kärleken inte höll mellan Filip och Lina och att han istället valt att höra av sig till Ellinor.

– För mig var det ganska naturligt att höra av mig till Ellinor och ge mig själv, men framförallt henne något svar i vad det egentligen var som vi kände. Det är ju verkligen ingenting jag ångrar idag, sade Filip i sista programmet.

Annons

Bonde söker fru-Ellinors hemliga förflutna innan Filip – nu berättar hon

Paret har delat med sig av kärlekssagan efter programmet på sociala medier. Något som lockade till många frågor kring Ellinors bakgrund.

Ni är många som är nyfikna på vad jag gör om dagarna mer än att promenera med Pluto”, skrev Ellinor på Instagram kort efter säsongsavslutningen i december 2021.

Pluto är, för den som inte vet, Filips hund.

Jag är utbildad journalist och jobbar just nu som kommunikatör på Svenska Ridsportförbundet”, fortsätter Ellinor och berättar vidare om hur hon i dagsläget kan jobba hemifrån, men också åka ut och bevaka hästtävlingar.

Ellinors plötsliga försvinnande efter Bonde söker fru – tv-profilens sista bild

På senaste tiden har det dock varit väldigt tyst från tv-profilen, som inte uppdaterat på sociala medier på några veckor. Vad har hon gjort?

Annons

Senaste uppdateringen kommer från en hästshow i Leipzig, Tyskland.

En intensiv men otroligt rolig vecka tillsammans med härliga kollegor är slut för denna gång. Helt fantastiskt att få vara med och se världens bästa ekipage på så nära håll!”, skriver Ellinor på Instagram.

En annan som var med på resan har även taggat Ellinor i ett bildspel på Instagtram, intill texten:

Vilken vecka vi har haft! Full av supersport, vänner, hästar och skratt. Tack till alla involverade och grattis alla vinnare!”, skriver denne på plattformen.

Att döma av Ellinors försvinnande från sociala medier håller hon säkert på att återhämta sig från jobbet. Förhoppningsvis med massor av stöd och kärlek från Filip!

FOTO: TV4

Annons