Bonde-Matthew om kyssen – nu ryter Kim ifrån: ”Så var det inte”

Kim och Matthew i Bonde söker fru

Efter ett par turbulenta dagar på Matthews gård i Bonde söker fru har nu alla tjejer valt att lämna.
Nu berättar brevskrivaren Kim om vad det var som hände.
Och historien skiljer sig en aning från Matthews version.
Bonde-Matthew om känslorna för Frida: ”Jag gillade henne”
1:15

Efter reklamen: Bonde-Matthew om känslorna för Frida: ”Jag gillade henne”

(1:15)

Slå på ljud

Onsdagens avsnitt i Bonde söker fru blev minst sagt en känslostorm för flera av bönderna och på flera håll var det brevskrivare som självmant valde att lämna gården.

Hos den australiske bonden Matthew Haggerty, 20, började dramat redan förra veckan då Frida Hermansson plötsligt valde att åka hem. Hennes avhopp var bara början skulle det senare visa sig. I det senaste avsnittet väljer både Iza och Kim att åka hem och lämnar Matthew ensam kvar på gården.

I en intervju med Hänt berättar Kim om beslutet som var långt ifrån enkelt – men känslorna utvecklades aldrig till något mer än vänskap.

– Alltså först och främst, det var ett jättetufft beslut, man mådde verkligen skit. Men jag kände väl bara att det började bli kort om tid och jag började känna ”kommer jag kunna se något utanför det här?”. Och jag kom fram till att det bara var en vänskapsnivå, säger Kim till Hänt.

Kim om relationen mellan Matthew och Iza: ”Pratade knappt”

Att Frida lämnade gården kom som en total chock för Kim men att Iza tog beslutet att avbryta kärleksäventyret hade hon redan anat – hon såg nämligen ingen kemi mellan henne och Matthew.

– När Frida lämnade kom det som en chock, för jag visste inte det alls. Och jag hade mina aningar att Iza skulle lämna, för hon och Matthew pratade knappt när kamerorna var av. De hade ingen connection, berättar Iza.

Blev det en kyss eller inte? Kim och Matthews egna ord

I avsnittet får tittaren se när Kim berättar för Iza att hon och Matthew kvällen innan hade kysst varandra – och kort därpå tar de båda beslutet att lämna tillsammans.

Men när Hänt var på Matthews gård berättar han om en detalj som hände efter att kamerorna slutat rulla. Han menar att det delades ut kyssar när de sa hej då.

– När Kim och Iza lämnade kysste jag både Kim och Frida bakom kameran. På munnen, det är ett knäppt sätt att säga det, säger Matthew till Hänt och skrattar.

Men här går historierna isär. Enligt Kim utdelades inte så mycket som en kindpuss när de sa hej då till varandra.

– Vänta va? Nej, så var det inte. Men va? Det blev nog inte ens en kindpuss när vi sa hejdå, det blev kramar.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN