hänt exklusivt

Bonde söker fru-Denice skuldkänslor – efter avhoppet från Henriks gård

Denice och Henrik

Nu väljer den andra tjejen att lämna Henrik Kullanders gård i Bonde söker fru.
I en intervju med Hänt berättar brevskrivaren Denice om anledningen bakom avhoppet – samt delen av samtalet som klipptes bort.
– Vi pratade lite mer än vad som visades och jag sa till honom..., säger hon.
Följ med Jon-Krista Jonsson exklusivt till gården: “Mina bortskämda små renar”
1:18

Efter reklamen: Följ med Jon-Krista Jonsson exklusivt till gården: “Mina bortskämda små renar”

(1:18)

Slå på ljud

Henrik Kullander, 34, har en stormig resa i Bonde söker fru. Under onsdagen väljer plötsligt den andra brevskrivaren att hoppa av. Härom veckan berättade Rosel, 35, att hon inte kände det där "klicket" och därmed ville åka hem.

– Efter våran dejt där så kände jag att jag ville känna någonting. Alltså för mig är det väldigt viktigt nu att inte gå in i något förhållande och inte ha det där pirret i magen och jag kände inte riktigt det med honom heller, sa Rosel då till Hänt.

Därför valde brevskrivaren Denice att lämna Bonde söker fru

Nu står det klart att även Denice, 32, hoppar av. I programmet tar hon Henrik åt sidan och berättar att hon kommer att åka hem. Nu berättar hon om tankarna bakom beslutet.

– Jag kände att jag inte riktigt hade de rätta känslorna så då tänkte jag att de andra tjejerna kunde få träda fram lite mer. Det kom väl där omkring som jag började känna så, säger Denice.

Kändes det extra jobbigt att ta det samtalet när du redan visste att Rosel hade hoppat av?

– Ja men det var det väl. Jag kände för Henriks skull också, för han är en så otroligt fin människa. Man vill inte såra honom.

Var du rädd för hur hans reaktion skulle vara?

– Ja men det var jag, man vill verkligen inte såra honom. Det finns ingen människa som är så fin som han är. Så det var väldigt jobbigt.

Denice avslöjar delen av samtalet med Henrik som inte visades för tittarna

Det var en besviken Henrik som syntes i tv-rutan men nu kan Hänt avslöja att samtalet mellan Denice och Henrik var längre än vad tittarna fick se.

– Han var ledsen och det fick man ju se så det var inte så kul att se honom så ledsen. Vi hade inte pratat något innan det filmades, säger hon.

– Vi pratade lite mer än vad som visades och jag sa till honom då att oavsett vem av tjejerna han väljer så kommer du få mig på köpet för att jag har blivit kompis med tjejerna. Så du blir inte av med mig oavsett om du vill eller inte.

Även efter att kameran slocknat fick duon tid att säga hejdå.

– Det var tråkigt såklart, jag skulle lämna en fantastisk kille och jag hade gjort honom ledsen. Men det var ändå ett fint avslut.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN