bonde söker fru 2022

Därför valde Rosel att lämna Bonde söker fru – sanningen om avhoppet

BONDE SÖKER FRU 2022

Bonde söker fru har nått den punkten där tjejerna har fått komma hem till böndernas gårdar. Men nu väljer en av Henriks tjejer att lämna med omedelbar verkan.
– De andra tjejerna är ju fantastiska, säger Rosel till Hänt.
Bryter ihop efter händelsen: "Inte framför kameran"
0:24

Efter reklamen: Bryter ihop efter händelsen: "Inte framför kameran"

(0:24)

Slå på ljud

Årets säsong av Bonde söker fru är i full gång och som vanligt är det nervösa möten och alla har ett gemensamt mål: att hitta kärleken.

Vid det här laget har brevskrivarna hunnit flytta in på böndernas gårdar och gjort sig hemmastadda. Men för bonden Henrik Kullander, 34, har det nu skett något stort och en av hans tjejer valt att hoppa av.

I programmet förklarar Rosel, 35, att hon ville hoppa av för att hon saknar sina barn och att hon inte riktigt kände det där "klicket".

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bonde söker fru-Rosel om avhoppet

Nu förklarar hon för Hänt hur det var att ta det här beslutet.

– Efter våran dejt där så kände jag att jag ville känna någonting. Alltså för mig är det väldigt viktigt nu att inte gå in i något förhållande och inte ha det där pirret i magen och jag kände inte riktigt det med honom heller, säger Rosel till Hänt och fortsätter:

– De andra tjejerna är ju fantastiska så jag tänkte att han hittar säkert något hos dem, de fattade ju också tycke för honom. Jag tror att de kanske hade lite mer fjärilar än vad jag hade, säger hon till Hänt.

Det är första gången som Rosel var ifrån sina barn under så här lång tid. Hon brukar bara lämna dem över natten och över en helg till deras pappa eftersom barnen bor mest hos henne.

– Ja alltså jag tänkte att det blir nog en lite tuff prövning att vara utan barnen. Men när jag såg honom på tv så kände jag att jag måste söka. Sedan gick jag vidare och jag kände bara "nej, jag måste prova", jag tänkte att någonstans någon gång måste jag göra något för mig själv och det var detta jag valde. Jag kanske finner kärleken eller så gör jag inte det, säger Rosel till Hänt.

Sanningen bakom beslutet – Rosels egna ord

Att lämna det här kärleksäventyret är ett stort beslut att ta, men Rosel kan nu konstatera att det var rätt beslut.

– Ja det känns rätt. Det enda jag kände var att när jag lämnade så var ju inte Rebecka där och det tyckte jag var jobbigt för hon var en nära vän till mig. Så det var det enda tuffa och att lämna själva platsen och alltihopa för det har varit en sådan fin upplevelse, säger Rosel och fortsätter:

– Det var så vackert och man kände väl "är jag färdig här eller är jag inte, ska jag testa mer, ska jag våga mer, känna mer", men till slut bara kände jag att känner jag inget mer ska jag inte ta plats åt någon annan.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN