LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robinson-deltagarens känga mot Petra Malm – samtalen bakom kulisserna

09 nov, 2022 
Robinson 2022
Petra Malm klev in som ny programledare för Robinson i höstas.
Nu riktar en av deltagarna vass kritik mot Petra efter tiden på ön.
– Hon hade inte förståelse, säger Sandra Cucarano till Hänt.
Annons
Robinson-Britten om varför Petra Malm lämnar: ”Jag förstår...”Brand logo
Robinson-Britten om varför Petra Malm lämnar: ”Jag förstår...”

Petra Malm, 45, tog över Robinson efter Anders Öfvergård, 54. Svenska folket hade tidigare sett Petra som en av programledarna i Elitstyrkans hemligheter då Petra själv är elitsoldat.

Men det blev ingen lång Robinson-tid för Petra, tidigare avslöjades det nämligen att Petra bara leder den pågående säsongen. Istället är det Anders Lundin, 64, som tar över programmet under den kommande vår-säsongen.

”Personligen tycker jag inte att hon passar som programledare för Robinson”

Sandra Cucarano, 25, tävlade i Robinson redan i förra säsongen men efter att drabbats av corona tvingades hon avbryta sin medverkan. I år är Sandra tillbaka men dessvärre i Gränslandet denna gång.

Robinson-Sandra
Sandra.

I en intervju med Hänt berättar nu Sandra om sina tankar kring att ha Petra Malm som programledare för Robinson.

Annons

– Jag tror att Petra själv inte fattade hur hårt livet var på stränderna. Hur lite tid vi hade för att exempelvis skaffa mat. Det finns ingen sån tid, det är fullspäckat schema i Robinson. Från morgon till kväll, du kanske ha en timme fritid och då måste du återhämta dig. Hon tyckte att man skulle lägga den timmen på att fiska, men då kanske du redan ha bränt jäkligt mycket mer kalorier än vad den fisken skulle ha gett, säger Sandra och fortsätter:

– Det kändes som att hon inte hade förståelse för hur det var, hur mycket produktion det kanske ligger bakom som styr tiden. Men personligen tycker jag inte att hon passar som programledare för Robinson.

Robinson-deltagaren om samtalen som tittarna inte får se

Vidare utvecklar Sandra varför hon känner som hon gör över Petras roll i programmet.

Annons

– Hon är lite stel. Jag tycker Anders är bättre programledare än Petra just när det kommer till Robinson. Jag tyckte inte alls han var så hård, han var en karaktär men han gjorde det med glimten i ögat ändå. Medan Petra är lite stel. Det passa inte henne, hon är mer en soldat.

Var det likadant när ni inte filmade?

– Nej, exakt, hon är väldigt oförstående. Hon tänker sig att man skulle vara mer beredd på Robinson-äventyret än vad folk var. Men folk som åter dit åker ju just för ett äventyr och har egentligen ingen aning om hur de kommer att ta det. Medan hon tycker att har man åkt dit så får man skylla sig själv oavsett vad.

FOTO: TV4

Annons