hänt exklusivt

Bonde söker fru-Matthew bekräftar – lämnar mitt under säsongen

MATTHEW BONDE SÖKER FRU 2022

Bonde söker fru 2022 är i full gång och en bonde som fångat tittarnas uppmärksamhet är australienaren Matthew.
Nu kommer chockbeskedet som gör att han tvingas lämna med omedelbar verkan.
Bonde söker fru-Matthews starka ord om Linda Lindorff: "Kunglig"
0:51

Efter reklamen: Bonde söker fru-Matthews starka ord om Linda Lindorff: "Kunglig"

(0:51)

Slå på ljud

En ny säsong av Bonde söker fru är äntligen igång! Bönderna som söker kärleken i år är renskötaren Jon-Krista Jonsson, 29, får- och skogsbonden Elin Sandblom, 27, växtodlingsbonden Henrik Kullander, 34, och den australiensiska spannmålsbonden Matthew Haggerty, 20.

I sidoprogrammet Bonde söker fru – Kärlek åt alla får vi se hästbonden Henrik Johansson, 27, skogsbonden Filip Eliasson, 29, grisbonden Klas Erik Andersson, 56, mjölkbonden Kristian Gustafsson, 38, och spannmålsbonden Lars-Petter ”Peppe” Bergendahl, 49.

Precis som vanligt utlovas mycket kärlek, dramatik, intriger och starka känslor.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför söker Matthew kärleken i svenska Bonde söker fru

Någon som väckt stort intresse bland både brevskrivarna och tittarna är den australienske spannmålsbonden Matthew. Det som är speciellt med honom är att han inte egentligen är en svensk bonde.

I det första avsnittet av Bonde söker fru förklarar Matthew att hans familj har en bondgård i Australien och att han nu hamnat på svensk mark.

– Jag har varit bonde sedan i princip samma dag som jag föddes. Jag är från en gård i västra Australien och jag älskar varenda liten sak med det australienska jordbruket. För massa år sedan hade vi en svensk backpacker, han hette Will, och det var så jag hamnade här. Han är som en bror till mig, förklarar Matthew i programmet.

Hittills verkar det som att Matthew fullkomligt älskar sin tillvaro i Bonde söker fru och i ett avsnitt berättade han att alla vänner och familj där hemma var avundsjuk på honom eftersom han skulle få dejta massa svenska tjejer.

Därför lämnar Matthew – mitt under säsongen

Men när Hänt når honom för en lång intervju berättar han om chockbeskedet. Han kommer nämligen behöva lämna Sverige inom en snar framtid.

– Ja alltså det är så att myndigheterna kickar ut mig i januari för att mitt visum går ut då, så jag måste ju åka hem igen någon gång åtminstone, säger han till Hänt.

Tjejerna som söker till Matthew verkar däremot vara väl medvetna om Matthews öde och nu berättar Matthew hur han ser på det.

– Jag tror att de var förberedda på det, jag tror att jag sa i första avsnittet, eller nej det var nog inte första avsnittet. Men över lag så vet de ju om möjligheten att få åka med mig till Australien.

Bonde söker fru sänds på TV4 och TV4 Play på onsdagar klockan 20:00.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN