LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Linus Wahlgren bryter tystnaden om kärlekslivet – nya detaljerna

05 okt, 2022 
LINUS WAHLGREN
Linus Wahlgren har varit singel sedan uppbrottet från Jessica Wahlgren, så vitt vi vet.
Nu berättar han hur det egentligen ligger till på kärleksfronten.
Annons
Linus Wahlgren berättar om stora intressetBrand logo
Linus Wahlgren berättar om stora intresset

Linus Wahlgren, 46, och Jessica Wahlgren Norman, 47, gick skilda vägar efter tio år ihop. De var även gifta och har barnen Linn, 17, och Colin, 12, tillsammans.

Men deras kärlekssaga började egentligen med en tabbe.

– Han ringde fel en dag och jag fattade inte vem det var. Han skulle egentligen ringa Jessica Almenäs, visade det sig, men så ringde han fel av misstag, har Jessica tidigare berättat.

Sedan skilsmässan har mycket hänt och Jessica har funnit kärleken i tennisproffset Magnus Norman, 45. Förra året friade han till henne och i somras gick deras efterlängtade bröllop av stapeln!

Detaljen som mörkades vid Linus och Jessicas skilsmässa

Vid sidan av jobbet som make up-artist driver Jessica podden Jessica & Hanna – Å andra sidan tillsammans med vännen Hanna Hedlund, 47.

Annons

I ett avsnitt nyligen kom de in på skilsmässan. Då berättade Jessica att sonen Colin var så liten vid tillfället att de inte berättade för honom att de separerat.

– Jag kommer ihåg att Colin var ju så pass liten då, han var väl 3 år, tror jag. Så med Linn som var 7-8, pratade vi mycket mer med. Hur hon kände och hur hon mådde, men han var liksom lite för liten, så det var först några år senare som vi insåg att vi lite hade glömt att prata om det. För vi bodde ju grannar och hängde hela tiden, umgicks och var ju vänner. Det var inga konstigheter. För dem var det ingen big deal, berättade Jessica då.

Ex-makarna mörkade alltså skilsmässan för sonen men med facit i hand kanske det var lika bra.

– Han minns ju inte det, det kan kännas lite sorgligt, men också lite befriande. Det blev inte traumatiskt liksom, sa Jessica.

Linus Wahlgrens nya ord om kärlekslivet – så står det till egentligen

Idag är Jessica som sagt gift med Magnus Norman, men hur det har sett ut för Linus på kärleksfronten är desto mer oklart.

I en ny intervju med Aftonbladet berättar han hur det egentligen ligger till. Det är när han ska ge betyg på kärlekslivet som han säger:

– Jag har inget förhållande, så då är det lågt då. Men å andra sidan är det ingenting som jag har några problem med. Jag trivs rätt bra med att leva själv. Jag har ju haft ett långt förhållande, som jag hade med mina barns mamma, förklarar han.

LINUS WAHLGREN, PERNILLA WAHLGREN
Linus är högaktuell i Pernilla Wahlgrens show Hybris.

FOTO: Tommy Holl / IBL/TT

Annons