Bonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fru
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Brevskrivaren Frida avslöjar sanningen bakom avhoppet i Bonde söker fru

30 nov, 2022 
Matthew och Frida
Matthew Haggertys brevskrivare Frida Hermansson väljer att lämna Bonde söker fru självmant.
I en intervju med Hänt avslöjar hon nu sanningen bakom beslutet.
– De har valt att inte ta med det på tv, säger Frida.
Annons
Bonde-Matthews starka känslor om Fridas avhoppBrand logo
Bonde-Matthews starka känslor om Fridas avhopp

Den australienska bonden Matthew Haggerty, 20, söker efter kärleken i Bonde söker fru 2022. En av tjejerna som han syns dejta i programmet är Frida Hermansson.

Men under onsdagens avsnitt får Frida och Matthews resa plötsligt ett oväntat slut, då Frida väljer att hoppa av programmet.

Bonde söker fru-Fridas oväntade avhopp – det fick tittarna inte se: ”Valt att inte ta med det på tv”

I en intervju med Hänt berättar hon nu om den verkliga anledningen till avhoppet.

– Jag tror kanske inte man får se det så mycket men jag var faktiskt osäker väldigt länge. Jag gick bara och väntade på att de där känslorna skulle komma fram men i det här skedet kände jag att har de inte kommit så kommer de inte komma. Då var det bara mest schysst mot mig själv och de andra att åka hem, säger Frida och fortsätter:

Annons

– Jag hade sagt i massor av synkar att jag var väldigt osäker men de har valt att inte ta med det på tv.

Hur kändes det att den biten inte togs med alls?

– Det är väl det som producenterna vill, att det ska komma som en chock men jag tror att för alla som var där så var det nog ingen chock. Jag tror att alla var med på noterna för alla visste att jag hade inte blivit kär.

Inte nog med att Fridas tvivel inte togs med så hade hon och Matthew dessutom ett samtal innan avhoppet som inte visas för tittarna.

– Såklart är snacket längre, det var några fler minuter. Men jag hade även haft en konversation med honom när kameran var av. Där jag sa att för mig så tar det längre tid och den här situationen kanske inte är rätt för mig för jag fick inte fram känslorna.

Så när du väljer att lämna, då hade han fått lite förvarningar?

– Ja det kan man väl säga.

Kängan till Matthew efter avhoppet: ”Inte så jättespeciell”

Frida tror även att hennes obefintliga känslor beror på att hon och Matthew inte var helt rätt för varandra.

– Jag kände att han nog ville väldigt mycket men han ger ingen bekräftelse, eller han ger lika mycket bekräftelse till exakt alla. Man känner inte så jättespeciell. Jag är ganska rivig som person och jag behöver någon som kan sätta ner foten. Ta mycket initiativ och så men han kanske var lite mer så försiktig och mer hängde med än att ta initiativ.

FOTO: TV4

Annons