Bonde-Joacim Ricklings stora förändring efter dotterns födsel

Joacim Rickling från Bonde söker frus stora förvandling
När Joacim Rickling var med TV4:s dejtingsåpa Bonde söker fru föll han för Caroline Kejbert. Då var Joacim prydligt kortklippt. Därför häpnar följarna över hans nya fristyrval.
Annons

Joacim Rickling, 27, deltog i Bonde söker fru för att hitta sitt livs kärlek 2017. Efter en sommar full av speeddejter, gruppdejter och kyssar i solnedgången föll han till slut för Caroline Kejbert, 28.

När inspelningen av Bonde söker fru var över fortsatte kärleken mellan Caroline Kejbert och Joacim Rickling att växa. Inom kort flyttade Caroline in hos Joacim. Tiden i rampljuset var dock långt ifrån över. Joacim och Caroline fick nämligen en egen realityserie, Bondeparet, som visades på TV4 Play. Tv-tittarna fick följa deras arbete med att renovera Joacims släktgård och parets vardag på gården.

Annons

Under inspelningen av Bondeparet kom ännu en glad nyhet, nämligen att de väntade sitt första barn. I början av januari i år föddes dottern Wilda.

Joacim Rickling berättade på Instagram om hur livet förändrats efter hans dotters födelse.

”Under de första dagarna med W så har vi enbart myst hemma på gården. Men idag for vi in till Enköping i olika ärenden, mina tjejer och jag!”, skrev han på Instagram och delade en kärleksfull bild av honom själv och Wilda.

Annons

Han fortsatte:

”Det har verkligen gått upp för mig att vi är en liten familj nu.”

Oväntade kommentarer till bilden

Nu har Joacim Rickling delat ännu en bild på sig själv och sin dotter Wilda.

Fördelen med att jobba hemma på gårdarna är att alltid ha nära hem. En lunch med mina tjejer betyder så mycket! Speciellt idag när Wilda fyller hela tre veckor“, skriver han till bilden.

Många av Joacim Ricklings följare kommenterar bilden med lyckönskningar och hjärtan. Men vissa reagerar över något annat. Borta är nämligen Joacims tidigare prydligt kortklippta hår och nu ståtar nu med en manbun, det vill säga ha håret i en knut.

Vacker bild. Snygg frissa ….“, skriver en av Joacims följare.

Så snygg frippa“, tycker en annan.

Annons

Snygg du var i håret. Passar dig“, menar en tredje.

Här kan du se Joacim Ricklings nya frisyr:

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…