TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4-bonden Joacim Ricklings första ord om pappalivet

11 jan, 2019 
AvAngelica Jaako Billenman
I januari 2019 blev Joacim Rickling och Caroline Kejbert, från Bonde söker fru, föräldrar till dottern Wilda.
Han sökte en fru i tv och fann Caroline Kejbert. Den 3 januari blev tv-bonden Joacim Rickling dessutom pappa och berättar nu om första dagarna med dottern Wilda.
Annons

Vilken kärlekssaga! Joacim Rickling, 27, skulle egentligen inte ha varit med i Bonde söker fru 2017 men blev presenterades som ”bonusbonde” av programledaren Linda Lindorff, 46, strax innan inspelningarna startade. Joacim sökte en social, glad och aktiv tjej och en som såg spannmålsbondens kontaktannons var Caroline Kejbert, 28 – resten är historia. Idag är de ett par och lever tillsammans på Joacims gård, strax utanför Bålsta. Deras liv har man kunnat löja i den webbsända serien Bondeparet i TV4 Play.

Den 3 januari välkomnade de även dottern Wilda och nu berättar Joacim på sin Instagram om första skälvande tiden som nybliven förälder:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Under de första dagarna med W så har vi enbart myst hemma på gården. Men idag for vi in till Enköping i olika ärenden, mina tjejer och jag!” skriver han och delar med sig av en bild där han lyfter Wilda i ett spädbarnsskydd för bil.

Han fortsätter:

”Det har verkligen gått upp för mig att vi är en liten familj nu.”

Annons

”I vår lilla bebisbubbla”

På Joacim Ricklings Instagram kommer nu hans följare med glada tillrop till den stolta pappan.

”Sån lycka. Det bara lyser om dej Joachim av all kärlek till dina tjejer.”

”Så mysigt. Du blir en superbra pappa. Grattis o Lycka Till”

”Ta vara på stunderna o njut i lugn o ro.” är bara några av de över 140 kommentarerna tv-bonden fått.

Även Caroline Kejbert har också skrivit om första tiden som mamma på sin Instagram.

”Vi befinner oss i vår lilla bebisbubbla – åh det är så mysigt! Just nu har vi fullt upp med att lära känna den här lilla jäntan! Allt har gått jättebra hittills och uppdatering om våra senaste tre dagar kommer givetvis att komma upp i bloggen inom kort så håll utkik vetja!” skriver hon.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons