TV4-paret Caroline Kejbert och Joacim Rickling har fått barn

Bonde söker fru-paret Caroline Kejbert opch Joacim Rickling har fått barn
Caroline Kejbert och Joacim Rickling från Bonde söker fru har blivit föräldrar!
Annons

I förra årets säsong av Bonde söker fru fann Caroline Kejbert, 28, kärleken i bonden Joacim Rickling, 27. Det sa klick under inspelningen och en kort tid efter att kamerorna stängts av flyttade paret ihop.

Efter Bonde söker fru har Caroline Kejbert och Joacim Rickling haft sin egen dokusåpa, Bondeparet, som har visats på TV4 Play. Där har de visat upp sitt vardagsliv tillsammans och arbetet med att renovera hans släktgård till sitt drömhem.

Annons

Under inspelningen av Bondeparet avslöjade de också att de väntar barn. Glädjen var stor och de har lagt mycket tid på att inreda en barnkammare till den lilla bebisen. I höstas avslöjade det i ett inlägg på Caroline Kejberts blogg att de väntade en liten flicka och nu har hon äntligen valt att titta ut! På Instagram delar Joacim den glada nyheten.

Annons

”Äntligen är prinsessan af Tuna gård hos oss. Vi mår alla tre jättebra och är åter hemma på gården. 00.16 den 3e Januari 2019, en dag vi alltid kommer att minnas”, skriver han i ett inlägg på sin Instagram.

Haft problem med sömn och smärta

Graviditeten har inte varit lätt för Caroline Kejbert som har haft svåra smärtor i ryggen.

Under förra veckan började jag få mina första smärtor, och det är den rackarns ischiasnerven som spökar. Ska väl inte klaga, men kan inte låta bli att bli irriterad på mig själv”, skrev hon i oktober på sin blogg.

I slutet av graviditeten fick hon dessutom avsmak får mat samt svårt att sova.

Den här veckan har jag sovit ganska dåligt. Känner att magen tar stor plats och att jag oftast sover en hel natt på en sida, och så får jag ont i kroppen av det. Jag vrider och vänder på mig de korta stunderna som jag vaknar på natten och så blir jag väldigt varm när jag sover också.“, skriver Caroline Kejbert i ett blogginlägg.

Annons

”Snyter ut blod”

Caroline Kejbert upptäckte också en annan, inte särskilt trevlig, bieffekt av graviditeten.

En annan sak som har börjat nu är att jag har fått smärta i näsan. Det känns torrt. irriterat och så svider det… Åh när jag snyter mig så snyter jag ut blod”.

Vi hoppas nu att den nyblivna mamman och hela bondefamiljen mår bra och är lyckliga i sin lilla bebisbubbla! Stort grattis!

FOTO: IBL, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…