TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

TV4-paret Caroline och Joacim om förändringen efter dotterns födsel

16 jan, 2019 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Caroline Kejbert berättar om stora förändringen efter dottern Wildas födsel.
Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Rickling blev i början av året föräldrar till lilla Wilda. Nu berättar Caroline att vissa förändringar är oundvikliga när man har en liten bebis.
Annons

Caroline Kejbert, 28, och Joacim Rickling, 27, fann varandra genom TV4:s kärlekssåpa Bonde söker fru 2017. När kärleken väl slog till gick resten snabbt. Caroline Kejbert lämnade sitt gamla liv och flyttade till Joacim Ricklings gård.

Men deras tid i rampljuset var ännu inte slut. Caroline Kejbert och Joacim Rickling fick sin egen realityserie, Bondeparet. Där fick tittarna följa deras renovering av Joacims släktgård och så småningom blev också Caroline gravid.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I början av januari föddes dottern Wilda och lyckan var total.

Den här första veckan har vi bara försökt att lära känna henne och att rätta oss efter hennes rutiner. Det går jättebra och Wilda sköter sig fint tycker vi. Mindre sömn och framförallt för mig såklart, men det hade jag räknat med och var inställd på”, skrev Caroline Kejbert då på sin blogg och fortsatte:

Vi är i vilket fall så lyckliga och jag och Jocke sa till varandra här om dagen att livet känns verkligen komplett på ett helt annat sätt nu. Hon kom och vände upp och ned på hela vår värld, världens bästa Wilda.

Annons

Svårt att komma ut med bebis

Nu har Caroline Kejbert börjat lära sig sin dotters rutiner, även om vissa saker inte alltid går som planerat. I ett nytt blogginlägg berättar hon att en så enkel sak som att ta en promenad lätt kan bli ett projekt.

Jag har i två dagars tid nu försökt att komma ut på en promenad medan solen står högt, men misslyckats. Haha.. Man har ju lite annat att rätta sig efter så att säga. Så både igår och i förrgår fick det bli en sen eftermiddagspromenad med reflexer och pannlampa. Åh rundan var ju faktiskt lika skön i alla fall trots att det inte fanns någon sol som värmde. Men man har ju i vilket fall insett att gamla rutiner inte är något som man ska försöka hålla sig kvar vid“, skriver Caroline Kejbert.

Hennes tidigare vana att ta en promenad direkt på morgonen har fått stryka på foten.

Nu måste jag äta frukost det första jag gör när jag vaknar annars blir jag svimfärdig. Jag märker verkligen att amningen tar extra energi och att jag äter mer och framförallt att jag är konstant törstig! Måste ha en vattenflaska med mig hela tiden, haha“, skriver Caroline Kejbert.

FOTO: Karin Törnblom/IBL, Instagram

Annons