Bonde-Ellinors nya bild med okända killen – efter uppbrottet från Filip

Ellinor och Filip från Bonde söker fru 2021.

Ellinor blev tillsammans med Filip efter förra säsongen av Bonde söker fru. Men förhållandet nådde sitt slut efter några månader.
Nu visar hon upp en okänd man på Instagram – se bilden här!
Ellinor om att ge Filip en andra chans efter att hon tvingats lämna gården: ”Absolut inte”
0:35

Efter reklamen: Ellinor om att ge Filip en andra chans efter att hon tvingats lämna gården: ”Absolut inte”

(0:35)

Slå på ljud

Inför varje säsong av Bonde söker fru visar TV4 upp ett gäng bönder som alla är ute efter samma sak – att hitta kärleken. Efter att ha sett bönderna i tv-rutan skriver intresserade tittare in till programmet i förhoppning om att få dejta den bonden som fick ögonen för.

En av brevskrivarna i fjolårets säsong var Ellinor Eke-Göransson, 28, som fatta tycke om bonden Filip Nilsson, 28 . Men hennes resa skulle inte bli enkel. Det fanns nämligen en hård konkurrens och Filip hade svårt att bestämma mellan Ellinor och Lina Larsson, 28, och i slutändan valde han den sistnämnda.

Ellinor lämnade programmet i tårar men det skulle komma en vändning. Filip ångrade sig nämligen efter programmet och testa sin lycka hos Ellinor igen, som ännu inte hade släppt tanken om Filip. De blev ett par och hon flyttade in på hans gård.

Uppbrottet mellan Ellinor och Filip

Men även den här gången skulle det sluta i brustna hjärtan. Några månader efter att de bekräftade att de var ett par delade Ellinor ett inlägg på paret och förklarade att saker inte hade gått som hon tänkt sig.

”Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana. Jag kommer aldrig ångra att jag vågade ge hela mitt hjärta till något jag trodde skulle vara för alltid. Jag lämnade mitt liv för att satsa allt på kärleken, även om det ännu en gång lämnat mitt hjärta i tusen bitar.” skrev hon efter uppbrottet.

Hon tackade då även sin familj och vänner för stödet hon hade fått och förklarade att hon skulle vara mer rädd om sitt hjärta nästa gång.

Bonde-Ellinors nya bild med okända killen

Ellinor lämnade nyligen Sverige och delade bilder från mer tropiska miljöer. Många spekulerade då om hon hade lämnat sitt hem för att medverka i ett tv-program, vilket Ellinor förklarade att hon inte gjorde.

Ska säga att det är mycket spekulationer i DM (direkt meddelanden) och i kommentarsfält om vad jag gör här. Och jag vill bara förtydliga att jag är ingen deltagare i något program, många som tror det, säger Ellinor i videon.

Hon förklarar att hon i istället är bakom kameran, och jobbar med ett det populära programmet Expedition Robinson!

– Jag är bakom kameran istället och det är många som har gissat det rätt, jag är och spelar in Robinson, fortsätter hon.

Och nu har hon även delat en bild på en okänd man på en Instagram-händelse. De sitter bredvid varandra med en fin solnedgång i bakgrunden och ser ut att dela på en flaska rom.

Ellinor med en okänd kille.

Ellinor med en okänd kille.

FOTO: INSTAGRAM

FOTO: TV4, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN