Linda kan stoppas från Bonde söker fru – efter sjukdomsbeskedet

Linda kan stoppas från Bonde söker fru – efter sjukdomsbeskedet

Snart sätter en ny säsong av Bonde söker fru i gång. Men programledaren Linda Lindorff har mött på motgångar gällande sin hälsa i samband med inspelningen av programmet.
Hör Heidis starka ord till ”Peja” innan hon lämnar gården: ”Inte den jag trodde”
1:9

Efter reklamen: Hör Heidis starka ord till ”Peja” innan hon lämnar gården: ”Inte den jag trodde”

(1:9)

Slå på ljud

Succéprogrammet Bonde söker fru sätter snart i gång med en ny säsong. Vi har redan fått en presentation av alla bönder när castingen av Bonde söker fru 2022 sändes den 11 april.

Genom tiderna har programmet haft framgång i att para ihop singelbönder med sina potentiella partner, och vi ser fram emot att få möta brevskrivarna inför årets säsong. Förhoppningsvis får vi se flera romanser ta fart, och hålla även efter programmet!

Bönderna för i år är inga mindre än Jon-Krista Jonsson, Kristian Gustafsson, Elin Sandblom, Henrik Kullander, Klas Erik Andersson, Filip Eliasson, Henrik Johansson och Lars-Petter ”Peppe” Bergendahl.

Ändringen från fjolårets säsong i Bonde söker fru

Det första möte mellan brevskrivarna och bönderna kommer att äga rum på Sundbyholms slott – där något som inte gick att genomföra under pandemin ifjol. Programledaren Linda Lindorff, 50, har tidigare skrivit om sin känsla inför ändringen:

”Den upptrimmade känslan och laddade stämningen infann sig inte på samma vis när bönderna fick möta sina brevskrivare en och en. Nu är vi tillbaka där alla får vara tillsammans. Alla brevskrivare får stå på gården och möta alla fyra bönder samtidigt. Jag älskar det! Stämningen är så elektrisk! Luften riktigt dallrar av förväntan”, skriver Linda på bloggen.

Nu berättar Linda även om sitt familjebeslut inför årets säsong av programmet. Med på inspelningarna på slottet har hon nämligen med två av sina barn. På sin Instagram skriver hon:

”På Sundbyholm var dom med - ja två av dom i alla fall - nu är hela gänget i Båstad sedan i söndags på tennis-SM och jag längtar ihjäl mig. Får heller inte se dom förrän tidigast måndagkväll. Säkert bra att få längta ibland men jag mår verkligen så mycket bättre när vi är tillsammans.”

Linda Lindorffs sjukdomsbesked i Bonde söker fru

Den omtyckta Bonde söker fru-programledaren har nu mött på motgångar gällande sin hälsa, och sjukdomen verkar triggas av just hennes jobb.

På Instagram berättar hon om hudsjukdomen som kallas periorala dermatit:
FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN