LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Därför lämnade Bonde-Ellinor Sverige – spelar in nytt tv-program

24 jul, 2022 
Bonde-Ellinor blev känd för svenska folket efter sin medverkan i Bonde söker fru.
Nu är det återigen tv-program som står på agendan för Ellinor. Nyligen lämnade hon nämligen Sverige på obestämd tid och nu visar det sig att det rör sig om en tv-inspelning.
–Är här för att spela in Robinson, förklarar Ellinor.
Annons
Här är alla bönder i Bonde söker fru 2021Brand logo
Här är alla bönder i Bonde söker fru 2021

Ellinor Eke-Göransson, 28 deltog i Bonde söker fru år 2021 och blev blixtförälskad i bonden Filip Nilsson, 28.

Turerna med Filip har varit många och i slutvalet i blev det brevskrivaren Lina Larsson, 28, som han valde att ta med på den efterföljande resan.

Lina och Filip dejtade ett tag men efter några veckor tog det slut mellan paret och Filip hörde istället av sig till Ellinor. Till Filips glädje valde Ellinor att ge honom en andra chans och de blev ett par. Men under våren bekräftade Ellinor att de gått skilda vägar.

”För att undvika ytterligare spekulationer: Jag och Filip är inte längre ett par.”, skrev Ellinor då på Instagram.

Ellinor om uppbrottet från Filip

Att Filip till slut valde Ellinor i programmet var något som tittarna kunde se i det allra sista avsnittet av Bonde söker fru 2021. Efter det kunde de börja leva sitt liv på riktigt – utan några filmkameror som följde dem i vardagen.

Annons

Ellinor flyttade då in på Filips gård och de fick träffa varandras familjer. Ellinor verkar stå väldigt nära sina syskon, så när de var på plats på gården och hälsade på var det alltid en härlig stämning.

Ellinor är väldigt aktiv på sociala medier och delar gärna med sig av sina tankar och känslor på Instagram. Så nu efter uppbrottet är det många som frågar hur hon mår. Under en frågestund berättade Ellinor om tiden efter uppbrottet från Filip.

– Jag har försökt att poängtera att jag mår både bra och dåligt och det är ofta det bra som syns här. Men självklart så är det jättetufft också, men upp och ner, berättade Ellinor i videoklippet.

Lämnar Sverige nu avslöjas sanningen

”Vill bara förtydliga att jag är utomlands för jobb – ska alltså INTE vara med i något tv-program. Hoppas allt är fint där hemma, kram på er!”, skrev Ellinor då.

Annons

Det måste med andra ord ha varit många som misstänkte att hon skulle vara med i ett nytt realityprogram, men nu visar det sig att så inte riktigt är fallet. Ellinor är utbildad journalist och har jobbat en hel del inom branschen.

I en ny story på Instagram berättar hon nu igen att det inte rör sig om någon medverkan i ett tv-program. Men däremot är det ett tv-program som spelas in framför hennes ögon.

– Jag vill förtydliga att jag inte är någon deltagare i något program, säger hon och fortsätter.

– Kan inte visa så mycket om vad som händer här men jag har så kul och jobbar med fantastiska människor.

Nu avslöjar Ellinor vilket tv-program det handlar om egentligen.

– Jag jobbar bakom kameran och är här för att spela in Robinson, säger Ellinor.

FOTO: TV4, Instagram

Annons