Därför lämnade Bonde-Ellinor Sverige – nu berättar hon orsaken

Filip och Ellinor i Bonde söker fru 2021

Ellinor var med i Bonde söker fru 2021 och fann kärleken i bonden Filip.
Men tidigare i år kom nyheten att de två valt att gå skilda vägar och nu berättar Ellinor varför hon egentligen har flyttat utomlands.
Backis starka känslor innan förlovningen: ”Jättenervös”
0:57

Efter reklamen: Backis starka känslor innan förlovningen: ”Jättenervös”

(0:57)

Slå på ljud

Bonde söker fru 2021 tog alla med storm med en fartfylld säsong. Flera av bönderna fann kärleken och en av dessa var Filip Nilsson som blev tillsammans med Ellinor Eke-Göransson. Men under våren 2022 kom nyheten att de två valt att gå skilda vägar.

”För att undvika ytterligare spekulationer: Jag och Filip är inte längre ett par.”, skrev Ellinor då på Instagram.

Sedan dess har Ellinor syns umgås mycket med sin familj och berättade även nyligen att hon flyttar utomlands – nu avslöjar hon orsaken efter följarnas frågor!

Ellinor och Filips kärleksresa i Bonde söker fru 2021

Ellinor och Filip hade en speciell resa i kärleksprogrammet. Under slutvalet stod det nämligen mellan henne och brevskivaren Lina Larsson och Filip valde Lina.

De åkte på ”slutresan” tillsammans och Lina konstaterade i programmet att Filip var ordentligt tagen efter slutvalet.

– Slutvalet där, när vi satt på filten, så måste jag säga att jag upplevde en blandad känsla utav Filip. Jag kände hans glädje och jag kände att glädjen inte på något sätt var oäkta. Men jag kände också att han hade gett ett tufft besked tidigare, sa Lina i programmet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Men i det allra sista avsnittet av säsongen tog allt en vändning. Filip och Lina berättade att de gjort slut och kort därefter fick tittarna se Ellinor på gården – Filip hade ångrat sig.

Ellinor och Lina

Ellinor och Lina sökte kärleken i Filip i Bonde söker fru 2021.

FOTO: TV4

Ellinor om varför hon flyttar utomlands efter uppbrottet

Men som tidigare nämnt kom beskedet i våras att Filip och Ellinor gjort slut, och för ett tag sedan bekräftade Ellinor att hon kommer bosätta sig utomlands ett tag.

Det känns ibland som jag levt ungefär tio olika liv det senaste året och nu är det ännu en gång dags för förändring. Nästa vecka åker jag utomlands och blir borta ett tag. Även om det känns lite läskigt hur livet så snabbt kan ta nya vändningar, är det samtidigt otroligt befriande att, i alla fall för ett tag, lämna Sverige och allt som påminner..”, skrev Ellinor då.

Nu väljer hon att förtydliga om varför hon egentligen flyttar utomlands – då det uppstått frågor från följarna.

Ellinor och varför hon flyttar utomlands

Ellinor förklarar varför hon flyttar utomlands.

FOTO: INSTAGRAM

”Vill bara förtydliga att jag är utomlands för jobb – ska alltså INTE vara med i något tv-program. Hoppas allt är fint där hemma, kram på er!”, skriver Ellinor på Instagram-story.

Caroline Kejbert om sommmarplanerna och flytten

Se klippet här!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!