LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde-Ellinor lämnar landet efter uppbrottet från Filip: ”Befriande”

12 jul, 2022 
Bonde-Ellinor
Brevskrivaren Ellinor och bonden Filip träffades när de deltog i programmet Bonde söker fru 2021. Tidigare i år gjorde de slut.
Nu lämnar hon Sverige efter uppbrottet.
”Dags för en förändring”, skriver Ellinor.
Annons
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"Brand logo
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"

Ellinor Eke-Göransson, 28, deltog i det folkkära tv-programmet Bonde söker fru år 2021 där träffade hon bonden Filip Nilsson, 28, och de blev kära i varandra. Men relationen varade inte länge och efter ett år tillsammans gick de skilda vägar. Ellinor skrev då på sin Instagram om uppbrottet.

”Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana. Jag kommer aldrig ångra att jag vågade ge hela mitt hjärta till något jag trodde skulle vara för alltid”, skrev Ellinor på Instagram och fortsatte berätta.

Jag vet att jag kommer hitta tillbaka till mitt starka jag igen, men i framtiden vara mer rädd om mitt hjärta och framför allt kommer jag aldrig glömma vad jag är värd.

Annons

Bonde-Ellinor om uppbrottet från Filip Nilsson

Ellinor är väldigt aktiv på sociala medier och ventilerar ofta om uppbrottet från Filip. Under en frågestund på hennes Instagram berättade hon bland annat om sitt mående.

– Jag har försökt att poängtera att jag mår både bra och dåligt och det är ofta det bra som syns här. Men självklart så är det jättetufft också, men upp och ner, sa Ellinor i videoklippet.

I frågestunden berättade hon också om att hon inte ångrar att hon deltog i tv-programmet Bonde söker fru. Ellinors följare ställde också frågan om det fanns något hon kunde gjort annorlunda.

– Jag hade nog faktiskt inte gjort så mycket annorlunda om jag hade varit med igen. Jag är väldigt stolt och glad över att jag lyckades vara mig själv hela vägen, möjligtvis lite mindre naiv, sa Ellinor då.

Därför lämnar Ellinor Sverige – efter uppbrottet

Det har varit en turbulent kärleksresa mellan Ellinor och Filip. Men nu bestämmer sig Ellinor för att lämna Sverige bakom sig. I ett Instagram-inlägg beskriver hon situationen.

Annons

Det känns ibland som jag levt ungefär tio olika liv det senaste året och nu är det ännu en gång dags för förändring. Nästa vecka åker jag utomlands och blir borta ett tag. Även om det känns lite läskigt hur livet så snabbt kan ta nya vändningar, är det samtidigt otroligt befriande att, i alla fall för ett tag, lämna Sverige och allt som påminner..”, skriver Ellinor och fortsätter:

”Jag är så taggad. Med det sagt så njuter jag av sommaren här hemma till fullo innan jag åker! Det innebär ju en och annan fika i solen.”

FOTO: TV4 / Instagram

Annons