LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde-Ellinor om saknaden efter uppbrottet från Filip – berättar om sorgen

29 jun, 2022 
Ellinor blev snabbt en tittarfavorit när hon dejtade Filip Nilsson i Bonde söker fru 2021. Efter programmet blev de ett par men gick skilda vägar efter bara ett år tillsammans. Nu berättar hon om saknaden.
Annons
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"Brand logo
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"

Ellinor Eke-Göransson, 28 fann kärleken när hon deltog i det folkkära programmet Bonde söker fru år 2021. Hon var en av dem som mjölkbonden Filip Nilsson, 28, skulle välja mellan i slutet, men det slutade tyvärr olyckligt. I slutändan valde han nämligen inte Ellinor, utan brevskrivaren Lina Larsson, 28.

Oväntade vändningen i relationen

Men den kärlekshistorian tog en oväntad vändning efter programmet. Det blev nämligen en kort relation mellan Filip och Lina, och Filip hörde då av sig till Ellinor istället varpå de inledde en relation.

Den relationen varade inte heller särskilt länge, utan slutade abrupt efter ett år tillsammans. Ellinor publicerade en bild på Instagram och bekräftade deras uppbrott.

Annons

Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana. Jag kommer aldrig ångra att jag vågade ge hela mitt hjärta till något jag trodde skulle vara för alltid”, skrev hon då och fortsatte:

Jag vet att jag kommer hitta tillbaka till mitt starka jag igen, men i framtiden vara mer rädd om mitt hjärta och framför allt kommer jag aldrig glömma vad jag är värd.

Lina Larssons stöd till Ellinor efter uppbrottet

Lina och Ellinor hade ett gemensamt mål, att finna kärleken och flytta in till bondgården i Strömsholm med Filip. Kampen var hård och såg ut att vinnas av Lina, men efter programmet var det istället Ellinor som tog hem vinsten.

Trots den hårda konkurrensen fortsatte de vara vänner och Lina visade sitt stöd i en intervju med Hänt.

”Jag och Ellinor har haft kontakt och har en bra relation. Vi har pratat och kan förstå varandras situationer mycket väl”, berättade Lina då.

Bonde-Ellinor om saknaden

Det har varit en minst sagt turbulent kärleksresa för både Lina och Ellinor med bonden Filip.

I en frågestund på Instagram berättade Ellinor om känslorna efter uppbrottet, och avslöjade att hon saknar Filips hund Pluto väldigt mycket.

”Självklart saknar jag min vapendragare Pluto väldigt mycket, men det finns andra hundar här som mina familjemedlemmar har”, skrev hon då.

FOTO: TV4

Annons