Bonde-Ellinors plötsliga besked om kärlekslivet – efter uppbrottet från Filip

Ellinor Eke Göransson, Filip Nilsson

Bonde-Filip och Ellinor blev tillsammans efter Bonde söker fru, men efter några månader kom beskedet att de gått skilda vägar.
Nu berättar Ellinor om kärlekslivet efter Filip.
Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022
1:07

Efter reklamen: Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022

(1:07)

Slå på ljud

Ellinor Eke-Göranssons, 28, resa i Bonde söker fru slutade olyckligt. Hon var en av dem två sista brevskrivarna som bonden Filip Nilsson, 28, skulle välja mellan. I slutändan dumpade han Ellinor för Lina Larsson, 28, som då skulle få flytta in hos honom på gården. Men hela kärlekshistorian tog en oväntad vändning efter programmet.

När TV4 visade vad som hade hänt efter programmet, i extraavsnittet Vad hände sen?, avslöjade Lina och Filip att de valt att fortsätta som vänner istället. Kort därefter inledde Filip en relation Ellinor istället.

Paret verkade lyckliga tillsammans på gården i Strömsholm, men efter några månader publicerade Ellinor en bild på Instagram, där hon bekräftade att de hade gjort slut. Hon skrev en lång text där hon bland annat berättade att hon kommer att vara mer rädd om sitt hjärta framöver.

”Jag vet att jag kommer hitta tillbaka till mitt starka jag igen, men i framtiden vara mer rädd om mitt hjärta och framför allt kommer jag aldrig glömma vad jag är värd”, skrev hon i samband med uppbrottet.

Lina och Ellinors okända samtal – förändrade relationen efter uppbrottet

Lina och Ellinor hade ett gemensamt mål när de ställdes mot varandra i programmet. Båda ville flytta in hos den charmiga bonden i Strömsholm, Filip Nilsson. Det var en jämn kamp som såg ut att vinnas av Lina, men efter programmet lyckades Ellinor trots allt få Filips kärlek.

Det slutade tyvärr inte lyckligt för någon av dem, men Lina visade ändå sitt stöd för den tidigare konkurrenten och avslöjade för Hänt att de har pratat med varandra efter programmet.

– Jag och Ellinor har haft kontakt och har en bra relation. Vi har pratat och kan förstå varandras situationer mycket väl, skönt att kunna ha stöttning och växla ord med någon som gått igenom samma typ av äventyr givetvis, hur det än slutar för hennes del.

Och Ellinor har även fått mycket stöttning från andra. I hennes kommentarsfält på Instagram kommenterar både följare och tidigare Bonde-profiler hjärtan och stöttande ord.

Bonde-Ellinors plötsliga besked om kärlekslivet

Tidigare i veckan hade Ellinor en frågestund på Instagram. Där svarade hon bland annat på hur hennes kärleksliv ser ut idag efter plötsliga uppbrottet från Filip.

”Jag sökte ju till ett program som heter Bonde söker fru, så självklart lever den drömmen kvar om att hitta en man någon gång. Men det är ingen stress med det nu känner jag. Det har varit ett överväldigande år”, förklarade hon då.

Drömmen om att hitta kärleken lever alltså vidare för Ellinor, trots att hon tar det lite lugnt på den fronten just nu.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN