LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde söker fru-Ellinor syns på Filips gård – videon efter uppbrottet

04 jan, 2023 
Ellinor Eke-Göransson och Filip Nilsson
Under nyårshelgen kunde de uppmärksamma följarna se att Ellinor Eke-Göransson publicerade en video från exet Filip Nilssons gård.
Gården som hon drastiskt lämnade när relationen tog slut.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bonde-Matthews starka känslor om Fridas avhoppBrand logo
Bonde-Matthews starka känslor om Fridas avhopp

Bonde söker fru 2021 kantades av både fullständig lycka och hjärtekross. På Filip Nilssons gård fick tittarna se när Ellinor Eke-Göransson blev bortvald i det sista valet och sorgen var stor.

Bonden Filip valde istället att fortsätta dejta Lina Larsson – men relationen höll inte och när programledaren Linda Lindorff besökte Filip för att se hur allt gått befann sig ingen mindre än Ellinor på gården – de hade hittat tillbaka till varandra.

Annons

Men under nyårshelgen publicerade hon något som nog fick flera att få upp hoppet om en återförening med Filip. På hennes Instagram syntes nämligen delar av hans gård.

Nu syns exet Filip Nilssons gård på Ellinors Instagram

Lagom till nyår publicerade Ellinor en sammanfattning av året som passerat i form av text och videos – ett år där det minst sagt hänt en hel del för henne.

Annons

Ni som outtröttligt fortsätter peppa, stötta och heja på mig. Ni som öppnar upp er och ser mig och min resa som en trygghet och något ni själva kan finna kraft i. När jag dagligen får meddelanden från er om att jag hjälper till på något sätt, visar det mig att det finns en mening med allt som hänt det här året. Det är så otroligt fint och ni är viktigare för mig än ni kan tro!”, skrev hon bland annat.

I videon som visade olika klipp från 2022 kunde man se skymtar från Filips gård. Men någon återförening verkar inte vara på gång – klippet är bara en återblick från förra januari då hon fortfarande bodde på gården.

Ellinor Eke-Göranssons Instagram
Annons
Ellinors Instagram från tidigare 2022

Det jobbar Ellinor Eke-Göransson med idag

Ellinor har istället ägnat stora delar av året efter uppbrottet till att jobba med tv-produktioner i andra länder. Och enligt hennes Instagram har hon trivts som fisken i vattnet även bakom kameran.

Dessutom har hon tagit det stora steget att flytta till Stockholm sedan relationen med Filip sprack.

FOTO: TV4

Annons