Så lever Bonde-Ellinor efter uppbrottet från Filip – visar upp lyckan

FILIP NILSSON, ELLINOR EKE GÖRANSSON

Ellinor Eke Göransson blev en folkkär profil i Bonde söker fru 2021, där hon hittade kärleken i bonden Filip Nilsson.
Idag har paret gått skilda vägar och nu berättar Ellinor hur hon mår.
”Jag är så glad och tacksam”, skriver hon.
Evelina och Backis lycka över relationen till familjen
0:36

Efter reklamen: Evelina och Backis lycka över relationen till familjen

(0:36)

Slå på ljud

Bonde söker fru 2021 blev en händelserik säsong med både dramatik, kärlek, intriger och tårar. Men kärlek uppstod minst sagt.

Bonden Mikael "Backis" Backstulid, 37, fann kärleken i Evelina och de är än idag ett par. Faktum är att de till och med är förlovade. Även mellan bonden Daniel Eriksson, 28, och Klara sprudlar kärleken och de bor numera tillsammans.

För bönderna Pär Eric ”Peja” Nilsson, 64, och Filip Nilsson, 28, höll dock inte kärleken. Peja valde till slut Benita men idag verkar de inte vara ett par. Filip valde först Lina men ångrade sig sedan och valde Ellinor.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bonde-Lina om relationen mellan Filip och Ellinor

Förhållandet mellan Lina och Filip varade i några veckor innan dess att de båda insåg att de kanske skulle passa bättre som vänner. Efter det valde Filip att ta upp kontakten med Ellinor igen – som valde att ge honom en andra chans.

Lina har tidigare berättat för Hänt om hur det kändes att Ellinor och Filip blev ett par.

– Nej men alltså jag blev ju jätteglad att de kunde hitta tillbaka till varandra. Allas önskan på den här resan var ju att i slutändan ha kärlek och när inte vi fick till det så är det ju jättekul att de fick det. Det var ju tur för honom att Ellinor tog tillbaka honom, för det var ju liksom inte en spikrak väg dit, sa Lina till Hänt och fortsatte:

– Jag hoppas att de har det bra trots att det var en tuff start.

Men tidigare i år kom det tråkiga beskedet – nämligen att Ellinor och Filip går skilda vägar.

”För att undvika ytterligare spekulationer: Jag och Filip är inte längre ett par.”, skrev Ellinor då på Instagram.

Ellinors nya ord om måendet – efter uppbrottet från Filip

Sedan dess har Ellinor varit öppen med sitt mående och enligt hennes sociala medier att döma har hon tillbringat en hel del tid på jobb. De senaste veckorna har gått ut på jobb för hela slanten, hon har nämligen varit på plats under Robinson-inspelningarna.

Ellinor var dock inte på plats i överlevnadstävlingen som en deltagare, utan hon har jobbat med allt runtomkring, bakom kameran helt enkelt. Men nu har det blivit dags för Ellinor att börja bege sig hemåt.

”Äventyret här borta börjar så smått lida mot sitt slut. En vecka kvar och som ni ser har jag haft en minst sagt fullspäckad tid hittills!”, skriver Ellinor och fortsätter att berätta om hur hon egentligen mår:

”Jag är så glad och tacksam över mina nya fina kollegor som får mig att le och skratta varenda dag. Att få lite distans och försöka tänka på annat för ett tag har gjort mig väldigt gott”

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN