bonde söker fru 2021

Bonde-Ellinors nya bild med okända mannen – 1 år efter Bonde söker fru

Ellinor Eke Göransson

Bonde söker fru-profilen Ellinor Eke-Göransson befinner sig i Mexiko.
Nu har hon fångats på en bild där hon syns njuta av solnedgången tillsammans med en riktig hunk.
”Hur drömmigt”, skriver Ellinor på Instagram.
Bonde Peppes nya barnbesked: "Känner mig..."
0:25

Efter reklamen: Bonde Peppes nya barnbesked: "Känner mig..."

(0:25)

Slå på ljud

Det bjöds på både lycka och hjärtekross i Bonde söker fru 2021. Vissa av paren är än idag tillsammans och kärleken sprudlar. Medan andras relationer avslutades drastiskt.

När bonden Filip Nilsson skulle göra sitt slutval förra året bestämde han sig för att skicka hem Ellinor Eke-Göransson då han valde att fortsätta sitt dejtande med en annan brevskrivare – nämligen Lina Larsson.

Ellinor Eke-Göranssons kväll med tatuerade mannen: ”Drömmigt”

När programledare Linda Lindorff sedan besökte gården för att se hur det gått visade det sig att paret brutit upp. Istället ville Filip kontakta Ellinor då han inte hade kunnat sluta tänka på henne. Och tur var väl det för Filip och Ellinor blev sedan ett par. Men i maj bekräftade Ellinor att paret hade gjort slut.

Sedan uppbrottet har Ellinor flyttat till Stockholm och dessutom har hon gett sig i väg på flertal spännande resor. Just nu befinner sig Ellinor i Mexico, något som hon delat med sig av på Instagram. På en av bilderna sitter Ellinor bredvid en muskulös, tatuerad man och tittar på solnedgången.

”Ungefär såhär har min första vecka i Mexico sett ut! Hur drömmigt? Det enda som saknas är julkänslan, men det får gå ändå. Ha en mysig första advent där hemma”, skriver hon till bilspelet.

Ellinors spännande jobb under tv-inspelningarna

Flera följare har kommenterat att Ellinor ser ut att ha det mysigt. Vem mannen på bilden är har hon dessvärre inte avslöjat. Men det verkar vara så att Ellinor befinner sig på en inspelning.

Det var redan i mitten av november som Ellinor först skrev att hon lämnade Sverige för varmare breddgrader. Tidigare i år var Ellinor på plats under inspelningen av Robinson.

Ellinor arbetar bakom kameran, något som hon berättat varit väldigt kul.

FOTO: Instagram/TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN